Päivän Sana 22.05.2019
Tietäkää, rakkaat veljeni, että itse kunkin tulee olla herkkä kuulemaan mutta hidas puhumaan ja hidas vihaan, sillä miehen viha ei johda oikeudenmukaisuuteen, jota Jumala tahtoo.

Jaak. 1:19-20

Tervetuloa Alahärmän ompeluseuroihin

Alahärmässä alkoi syksyllä 2018 uutena toimintana "vanhat kunnon" ompeluseurat. Kuvan joukko sekä pari aiemmin lähtenyttä piiriläistä uhmasi kovaa pyryä ja liukkautta kokoontumalla seurakuntatalolle keskiviikkona 20.2.2019. Pöydälle kerääntyi jo valmiita nuttuja, sukkia, tumppuja ja myssyjä lähetettäviksi tällä kertaa Moldovan vauvoille. Ja lisää neuleita syntyi kätevissä käsissä. Moldova on yksi Euroopan köyhimmistä maista. Huhtikuun loppuun saakka voi tuoda seurakuntaan Moldovaan lähetettäviksi neuleita. Erityisesti on tarvetta myssyistä, tumpuista ja sukista. Moldovan jälkeen löytyy taas uusia kohteita, joten neuleita otetaan jatkuvasti vastaan lähetettäviksi ulkomaille tai seurakuntaan diakonia- tai lähetystyölle. Omankin käsityön kanssa voi toki mukaan tulla.

Piiriä vetäjä diakoni Maria Lahti piti alkuhartauden. Tällä kertaa oli mukana myös lähetyssihteeri Henna Luoma näyttämässä kuvia Etiopiasta, Keniasta, Tansaniasta, Afganistanista ja Romaniasta. Noihin maihin on lähetetty vauvannuttuja.

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon käsityön kanssa tai ilman! Tarjolla on myös korttien tekemistä, Äiti Teresan -peittolappujen päättelemistä ja yhdistämistä, kahvia ja hyvää seuraa sekä hengellistä antia. Seuraava kokoontuminen on keskiviikkona 27.3. klo 13 Alahärmän seurakuntatalolla.