Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Tule soittamaan urkuja

Urkukurssi on Alahärmän kappeliseurakunnan kanttorin järjestämä kurssi, jossa tutustutaan urkuihin ja niiden soittamiseen. Se on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita uruista ja urkujen soittamisesta.

Urkukurssi kestää noin 3 viikkoa ja se aloitetaan yhteisellä kokoontumisella keskiviikkona 12.3.2014 klo 17.00 Alahärmän kirkon urkuparvella. Siellä jaetaan jokaiselle henkilökohtainen harjoitusaika, jossa tutustutaan yhdessä kanttorin kanssa urkuihin ja sen soittamiseen.

Kurssin aikana harjoitellaan kanttorin opastuksella urkujen soittamista ja kurssi päättyy kurssilaisten omaan konserttiin, jossa kaikki halukkaat saavat soittaa kurssin aikana harjoitellun kappaleen.

Urkukurssilaisten konsertti on sunnuntaina 30.3.2014 klo 15 Alahärmän kirkossa.

Kurssille osallistuminen kurssille on ilmaista!

Ota yhteyttä rohkeasti ja kysy lisää: kanttori Juliaana Kellokoski 0505771387