Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Tuomasmessu

Kauhavan kirkossa oli loppiaisiltana 6.1.15 klo 18 Tuomasmessu, jossa sivualttarit kuvasivat loppiaisen tapahtumia lasten näkökulmasta.

Loppiaisen evankeliumi kertoo idän tietäjistä, jotka tulivat osoittamaan kunnioitustaan juuri syntyneelle juutalaisten kuninkaalle. Tietäjät olivat vieraiden kansojen edustajia. Tämä osoittaa, että Kristus on valo kaikille maailman kansoille. Loppiainen muistuttaa kirkon lähetystehtävästä. Joulun sanoma kuuluu kaikille.

Tuomasmessu poikkeaa tavanomaisesta messusta siten, että mukana on enemmän vapaaehtoistyöntekijöitä, enemmän musiikkia ja enemmän esirukousta. Tuomasmessussa kirkon sivuille tai takaosaan on rakennettu alttareita, joiden ääreen voi kulkea hiljentymään tai kirjoittamaan esirukouspyyntönsä.

Seuraava Tuomasmessu on Ylihärmän kirkossa su 18.1.15 klo 18. Mukana on mm. Lasse Pesu Suomen Raamattuopistolta ja Kööri -kuoro.