Päivän Sana 25.08.2019
Kun Jeesus tuli lähemmäksi ja näki kaupungin, hän puhkesi itkuun sen tähden ja sanoi: "Kunpa sinäkin tänä päivänä ymmärtäisit, missä turvasi on! Mutta nyt se on sinun silmiltäsi kätketty."

Luuk. 19:41-42

Vieraita Mustjalasta

Viron Saarenmaalta, Mustjalan ystävyyskunnasta vierailee Kortesjärvellä 16.-19.8. sekakuoro ja seurakuntalaisten ryhmä kirkkoherra Rene Reinsoon johdolla. Viime vuonna toteutettiin vierailu täältä päin Mustjalaan.

Mustjalan sekakuoron konsertti kuullaan Alahärmän kirkossa lauantai-iltana 17.8. klo 18. Tervetuloa!

Sunnuntaina 18.8. Kortesjärven kirkossa on jumalanpalvelus, messu klo 10, jossa liturgina toimii Tarja Takala-Luostarinen, Rene Reinsoo Mustjalan kirkkoherra saarnaa, kanttorina Silvia Kaljurand. Mustjalan kuoro esiintyy. Kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Sunnuntai-iltana kokoonnutaan myös yhteiseen, kaikille avoimeen tilaisuuteen Palojärvelle.  "Ystävyyden illanviettoon" klo 18 leirikeskukseen kutsutaan väkeä Alahärmästä, Kauhavalta, Ylihärmästä ja Kortesjärveltä. Luvassa on musiikkipitoista ohjelmaa ja herkulliset tarjoilut. Tule ja innosta ystäväsikin mukaan!