Päivän Sana 20.11.2018
Hyvä on sen osa,
jota sinä, Herra, kasvatat
ja jolle sinä opetat lakiasi.
Pahana päivänä sinä varjelet häntä,
kun hauta jo aukeaa
sille, joka rikkoo lakiasi.

Ps. 94:12-13

Virsisuunnistus jatkuu

Virsikorttiin saa kerättyä merkintöjä sanajumalanpalveluksista ja messuista.Kerää pääsiäisvirsiä virsikorttiin.

Virsisuunnistuksessa ollaan nyt ykköspesällä.

Kirkkovuodesta on kulunut kolmasosa. Takana on joulujakso.

Nyt suunnistamme pääsiäisjaksoa, veisaamme siis paastonajan ja pääsiäisen virsiä.

Tule mukaan, vielä ehdit!

Jumalanpalveluksista voit valita kahden kellonajan (10 ja 13) ja neljän kirkon (Kauhava, Kortesjärvi, Alahärmä tai Ylihärmä) valikoimasta sopivimman joka pyhä. Pääsiäisen ajan tiedot ovat ohessa.

Kerää virsikorttiin erinumeroisia virsiä. Laula, hyräile, ole mukana. Tuo myös lapsia ”virsikylpyyn”. Alaikärajaa ei ole.

Virsiä ei tarvitse osata laulaa ”oikein”. Kun kortti on täynnä, palauta se sille osoitettuun laatikkoon kirkon takaosassa. Muista laittaa korttiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Vuoden aikana eniten erinumeroisia virsiä kerännyt saa pääpalkinnon. Jokaisesta täydestä kortista saat tarkistuksen jälkeen pienen välipalkinnon.

Virsisuunnistus järjestetään ajalla 27.11.2016 - 3.12.2017. Tavoitteena on lisätä virsituntemusta ja lauluinnostusta.

Virsien keräämisen jumalanpalveluksissa voi aloittaa koska vain. Moni on saanut jo korttinsa, jopa useamman, täyteen.