Päivän Sana 16.11.2018
lyhteet sylissään.

Ps. 126:5-6

Virsisuunnistuskuulumisia

Virsisuunnistuksessa ollaan nyt kakkospesällä, tähdätään kolmosta kohti.

Takana on joulujakso ja pääsiäisjakso.

Kirkkovuodessa matkataan helluntaijaksolla. Uusia virsiä löytyy vielä kortteihin. Kirkkovuoden loppua sävyttävät vielä erityispyhät: pyhäinpäivä, uskonpuhdistuksen muistopäivä, valvomisen sunnuntai ja tuomiosunnuntai. Isänpäivällekin on nyt oma virsi. Tulkaa kaikki nyt laulamaan!

Kolmospesän kotiutuslyönteihin ei ole pitkä matka.

Tule siis mukaan, vielä ehdit! Kortteja on kirkoissa.

Jumalanpalveluksista voit valita kahden kellonajan (10 ja 13) ja neljän kirkon (Kauhava, Kortesjärvi, Alahärmä tai Ylihärmä) valikoimasta sopivimman joka pyhä.

Kerää virsikorttiin erinumeroisia virsiä. Laula, hyräile, ole mukana. Tuo myös lapsia ”virsikylpyyn”. Alaikärajaa ei ole.

Virsiä ei tarvitse osata laulaa ”oikein”. Kun kortti on täynnä, palauta se sille osoitettuun laatikkoon kirkon takaosassa. Muista laittaa korttiin nimesi ja puhelinnumerosi.

Vuoden aikana eniten erinumeroisia virsiä kerännyt saa pääpalkinnon. Jokaisesta täydestä kortista saat tarkistuksen jälkeen pienen välipalkinnon.

Virsisuunnistus järjestetään ajalla 27.11.2016 - 3.12.2017. Tavoitteena on lisätä virsituntemusta ja lauluinnostusta Kauhavan seurakunnassa.