Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Yhteistyön mitali Marita Mäki-Torkolle

Viron kirkon Yhteistyön mitali ojennettiin Marita Mäki-Torkolle 1.7.2012. Kunniamerkin luovuttivat Raplan kirkkovaltuuston pj. Raivo Erm ja kirkkoherra Mihkel Kukk.

Kunniamerkin luovutustilaisuudessa Alahärmän seurakuntakodilla (oik.) Raplan kirkkovaltuuston pj. ja talouspäällikkö Raivo Erm, Maret Erm, Anneli Kukk, Eero Mäki-Torkko, Marita Mäki-Torkko, Raplan kirkkoherra Mihkel Kukk ja Alahärmän kappalainen Heikki Väkiparta.Alahärmän kappeliseurakunnan toimistosihteeri Marita Mäki-Torkko sai sunnuntaina 1.7. Viron kirkon Yhteistyön mitalin kunnianosoituksena pitkäaikaisesta ystävyysseurakuntatyöstä. Kunniamerkin on myöntänyt Viron kirkon arkkipiispa Anders Pöder. Kunniamerkin ojensivat Raplan seurakunnan kirkkoherra Mihkel Kukk ja kirkkovaltuuston pj. ja talouspäällikkö Raivo Erm.Messun toimitti kappalainen Heikki Väkiparta. Ystävyysseurakuntatyöstä puhui Raplan seurakunnan kirkkoherra Mihkel Kukk.

Tilaisuus alkoi messulla Alahärmän kirkossa ja jatkui seurakuntatalolla kirkkokahvilla ja kunniamerkin luovutustilaisuudella. Kirkkoherra Mihkel Kukk puhui ystävyysseurakuntatyöstä suomeksi. Marita Mäki-Torkko kertoi mm. avustustyöstä, jota tehtiin jo ennen Viron itsenäistymistä, yli 20 vuotta sitten. Marita Mäki-Torkko puhui sujuvalla eestin kielellä.

Alahärmän kappeliseurakunnan kanttori Silvia Kaljurand kertoi olevansa itsekin ystävyysseurakuntatyön hedelmä.

Kunniamerkki on kiitos koko seurakunnalle ja erityisesti ystävyysseurakuntatyössä aktiivisesti mukana olleille. Kuvassa osa aktiiveista seisomassa.