Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Ylihärmän kirkko remonttiin

Ylihärmän seurakuntatalo toimii kirkon remontin aikana jumalanpalvelusten ja toimitusten pitopaikkana.

Ylihärmän kirkon ja kellotapulin peruskorjaus on parhaillaan alkamassa. Suunnitelmien mukaan sisäremontin osuus on valmiina helmikuun lopussa ensi vuonna. Kesän 2014 aikana suoritetaan vielä kirkon ja tapulin ulkomaalaus sekä kattojen tervaus.  Sisäremontin aikana kirkko on poissa käytöstä. Jumalanpalvelukset sekä hautajaiset ja muut kirkolliset toimitukset hoidetaan remontin aikana seurakuntatalossa. Myös muiden  Kauhavan seurakunnan kirkkojen ja siunauskappeleiden käyttö seurakunnan kokoontumiseen  on remontin aikana mahdollista.

Peruskorjauksen pääurakoitsijana toimii Maalausliike Salo Ky Alahärmästä ja sähköurakoitsijana Sähköasennus Winter Oy Alajärveltä.