Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

YV-perhepäivä Kortesjärvellä

Kortesjärven seurakuntatalolla vietettiin laskiaissunnuntaina perhepäivää yhteisvastuukeräyksen hyväksi. Keittolounaan jälkeen jumalanpalveluksessa saarnasi Aki Paavola ja kanttorin tehtävistä huolehti Mirja Multasuo. Lasten oma ohjelma täydensi mukavasti perhejumalanpalveluksen tunnelmaa.

Seurakuntatalolla viihdyttiin pitkään jumalanpalveluksen jälkeenkin. Ohjelmassa oli kasvomaalausta, ongintaa, poniratsastusta, leikkiä ja askartelua. Aikuisillakin tuntui olevan mukavaa jutella kavereiden kanssa.