Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

YV -perhepäivä Kauhavalla

Kauhavan kirkossa ja seurakuntakodilla vietettiin sunnuntaina 3.2.13 yhteisvastuukeräyksen hyväksi perhepäivää, johon osallistui noin 150 lasta ja aikuista. Päivä aloitettiin keittolounaalla. Sen jälkeen oli vuorossa perhekirkko. Risto Mäki aloitti saarnansa kitaralla säestäen ja laulaen: "Tuli kirkkoon mies ja lapsi..." Samaan aikaan Matti Latomäki tuli tyttärensä kanssa alttarille. Saarnan lopuksi laulu jatkui: "He lähtivät kesken saarnan..." Kirkkohetki oli koskettava, monen aikuisen silmät kostuivat.

Päivää jatkettiin messun jälkeen seurakuntakodilla. Lapsille oli monenlaista ohjelmaa: ongintaa, kasvomaalausta, temppurata, poniratsastusta ja lasten karaoke. Aikuiset viihtyivät kahvikupin äärellä tarinoiden. Kiireetön ja mukava iltapäivä jätti mukana olleille hyvän mielen.