Päivän Sana 16.11.2018

Ps. 126:5-6

Seurakuntatalot

Alahärmän seurakuntatalo

Seurakunnallamme on neljä seurakuntataloa:

• Alahärmän seurakuntatalo
  • Kauhavan seurakuntakoti
  • Kortesjärven seurakuntatalo
  • Ylihärmän seurakuntatalo

Alahärmän seurakuntatalo

(Härmäntie 31, 62300 HÄRMÄ)

Kirkon pohjoispuolella ikihonkien keskellä on vuonna 1966 valmistunut seurakuntatalo. Rakennusta on laajennettu vuonna 1981, ja täysremontti valmistui 1998. Katto- ja ikkunaremontti tehtiin vuonna 2008.

Kauhavan kirkkoherranvirasto ja seurakuntakotiSeurakuntatalo on vilkkaassa käytössä. Sitä käyttävät kaikki seurakunnan työmuodot aktiivisesti. Seurakuntatalolla järjestetään myös yksityisiä tilaisuuksia, kuten perhejuhlia ja muistotilaisuuksia.

Seurakuntatalolla sijaitsevat seurakuntatoimisto sekä kaikkien työmuotojen toimistot ja työtilat. Taloustoimisto on Kauhavan seurakuntakodilla.

Kauhavan seurakuntakoti

(Kirkkotie 3 b, 62200 KAUHAVA)

Kirkon viereen valmistui vuonna 1974 seurakuntakoti. 1980-luvun alussa seurakuntakotia laajennettiin, jolloin saatiin lisää toimistotiloja. Vuosina 1999-2000 seurakuntakoti peruskorjattiin.

Kortesjärven seurakuntataloNykyisin talossa sijaitsevat seurakuntasali, keittiö, kokoushuone, kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto, kanttorin ja papiston sekä lähetys- ja tiedotussihteerin työhuoneet.

Kortesjärven seurakuntatalo

(Jääkärintie 79, 62420 KORTESJÄRVI)

Kortesjärven seurakuntatalo on kirkon lähellä. Talossa on seurakuntatoimisto sekä kappalaisen ja kanttorin työhuoneet. Seurakuntatalon salissa on tilaa noin 150 hengelle.

Nuoriso- ja lapsityön tilat ovat Pysäkillä, johon kuljetaan katettuja portaita pitkin seurakuntatalon pihasta. Diakoniatoimisto on myös Pysäkillä, Sepäntien puolella.

Ylihärmän seurakuntatalo

(Päämajantie 29, 62375 YLIHÄRMÄ)

Ylihärmän kirkon lähellä on seurakuntatalo ja vanha pappila. Seurakuntatoimisto ja työhuone- sekä

kerhotilat sijaitsevat vanhassa pappilassa.

Ylihärmän seurakuntataloSeurakuntatalon salissa on tilaa noin 150 hengelle, ja siellä järjestetään erilaisia tilaisuuksia. Seurakuntatalon alakerrassa sijaitsee diakoniatoimisto.

Ylihärmän pappila