Päivän Sana 11.12.2019
Me emme ole niitä, jotka luopuvat ja joutuvat tuhoon, vaan niitä, jotka uskovat ja pelastavat sielunsa.

Hepr. 10:39

Seurakuntatalot

Alahärmän seurakuntatalo

Seurakunnallamme on neljä seurakuntataloa:

• Alahärmän seurakuntatalo
  • Kauhavan seurakuntakoti
  • Kortesjärven seurakuntatalo
  • Ylihärmän seurakuntatalo

Alahärmän seurakuntatalo

(Härmäntie 31, 62300 HÄRMÄ)

Kirkon pohjoispuolella ikihonkien keskellä on vuonna 1966 valmistunut seurakuntatalo. Rakennusta on laajennettu vuonna 1981, ja täysremontti valmistui 1998. Katto- ja ikkunaremontti tehtiin vuonna 2008.

Kauhavan kirkkoherranvirasto ja seurakuntakotiSeurakuntatalo on vilkkaassa käytössä. Sitä käyttävät kaikki seurakunnan työmuodot aktiivisesti. Seurakuntatalolla järjestetään myös yksityisiä tilaisuuksia, kuten perhejuhlia ja muistotilaisuuksia.

Seurakuntatalolla sijaitsevat kaikkien työmuotojen toimistot ja työtilat. Taloustoimisto on Kauhavan seurakuntakodilla.

Kauhavan seurakuntakoti

(Kirkkotie 3 b, 62200 KAUHAVA)

Kirkon viereen valmistui vuonna 1974 seurakuntakoti. 1980-luvun alussa seurakuntakotia laajennettiin, jolloin saatiin lisää toimistotiloja. Vuosina 1999-2000 seurakuntakoti peruskorjattiin.

Kortesjärven seurakuntataloNykyisin talossa sijaitsevat seurakuntasali, keittiö, kokoushuone, kirkkoherranvirasto, taloustoimisto, diakoniatoimisto, kanttorin ja papiston sekä lähetys- ja viestintäsihteerin työhuoneet.

Kortesjärven seurakuntatalo

(Jääkärintie 79, 62420 KORTESJÄRVI)

Kortesjärven seurakuntatalo on kirkon lähellä. Seurakuntatalon salissa on tilaa noin 150 hengelle.

Kortesjärven diakonia-, nuoriso- ja lapsityön toimistot ovat osoitteessa Alatupa, Päivärinteentie 10 as 3. Kappalaisen, kanttorin, emännän ja seurakuntamestarin toimisto sijaitsee Ylätuvalla, Päivärinteentie 7 as 3.

Ylihärmän seurakuntatalo

(Päämajantie 29, 62375 YLIHÄRMÄ)

Ylihärmän kirkon lähellä on seurakuntatalo ja vanha pappila. Työhuone- ja kerhotilat sijaitsevat vanhassa pappilassa.

Ylihärmän seurakuntataloSeurakuntatalon salissa on tilaa noin 150 hengelle, ja siellä järjestetään erilaisia tilaisuuksia. Seurakuntatalon alakerrassa sijaitsee diakoniatoimisto.

Ylihärmän pappila