Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Laulamaan

Hengellinen musiikki ilmaisee sanoin ja sävelin uskon maailmaa. Musiikin siivin kristillinen seurakunta on alusta asti rukoillut ja julistanut sanomaa. Uskon kokemukset kumpuavat ilmoille sekä vuosisatojen vaihtumiset kestäneissä virsissä että aikamme sanoin.

Musiikki on osa seurakunnan tilaisuuksia. Musiikkielämään osallistumisen mahdollisuudet vaihtelevat konserttien kuuntelemisesta esiintymisiin. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan laulamaan ja soittamaan.

Kuorot kokoavat suojiinsa useita satoja laulajia seurakunnassamme. Kuorolaiset muodostavat seurakunnan vapaaehtoistyössä suurilukuisimman joukon. Ehkä juuri siksi on helppo kokea itsensä tervetulleeksi mukaan. Lisätietoja kuoroista saat oman alueesi kanttorilta.

Musiikkityön sivut:

Tästä voi hakea virsiä eri tavoin: