Päivän Sana 21.04.2019
Muistakaa, mitä hän sanoi teille ollessaan vielä Galileassa: 'Näin täytyy käydä: Ihmisen Poika annetaan syntisten ihmisten käsiin ja ristiinnaulitaan, mutta kolmantena päivänä hän nousee kuolleista.'

Luuk.24:7

Tuomasmessut

Tuomasmessuja järjestetään Kauhavan jokaisessa kirkossa. Tuomasmessu on matalan kynnyksen ehtoollisjumalanpalvelus, jossa jokainen kyselijä ja etsijä löytää oman paikkansa kirkon penkissä. Rukous, perinne ja tuomaslaulut puhuttelevat. Avara armo kantaa jokaisen pyynnön ja kiitoksen Jumalan luo.

Tuomasmessut tarvitsevat vapaaehtoisia. Tervetuloa rakentamaan esirukousalttareita, kattamaan ehtoollispöytää, juontamaan, laulamaan, toivottamaan tervetulleeksi... Tai sitten vain penkkiin istumaan. Jokainen paikka on yhtä tärkeä.