Päivän Sana 18.11.2018
"Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan, eivät taivaan enkelit eikä edes Poika, sen tietää vain Isä. Niin kuin kävi Nooan päivinä, niin on käyvä silloinkin, kun Ihmisen Poika tulee."

Matt. 24:36-37

Tuomasmessut

Tuomasmessuja järjestetään Kauhavan jokaisessa kirkossa. Tuomasmessu on matalan kynnyksen ehtoollisjumalanpalvelus, jossa jokainen kyselijä ja etsijä löytää oman paikkansa kirkon penkissä. Rukous, perinne ja tuomaslaulut puhuttelevat. Avara armo kantaa jokaisen pyynnön ja kiitoksen Jumalan luo.

Tuomasmessut tarvitsevat vapaaehtoisia. Tervetuloa rakentamaan esirukousalttareita, kattamaan ehtoollispöytää, juontamaan, laulamaan, toivottamaan tervetulleeksi... Tai sitten vain penkkiin istumaan. Jokainen paikka on yhtä tärkeä.