Syysloman kirkkoseikkailupäivät alakouluikäisille

Tervetuloa kirkkoseikkailuun!

Syyslomalla on alakouluikäisillä mahdollisuus päästä vähän lähemmin tutustumaan kahteen Kauhavan kirkoista, niihin puisiin. Mukaan voit tulla kumpaan vaan ja mistä vaan jos saat kuljetuksen kauempaakin onnistumaan.

Päivän aikana tutustutaan kirkkoon aarreseikkailun avulla, tehdään jonkinlaista "kirkkotaidetta" ja kisataan kirkko-olympialaisten leikkimielisissä kisoissa.

Päivän hinta on 10€ ja sillä saa syödäkseen lounaan sekä runsaan välipalan. Päivän kesto on klo 10-17. Päivä toteutuu mikäli ilmoittautuneita on vähintään 15.

Lisätietoja voi kysellä päivien ohjelmaa toteuttavilta nuorisotyönohjaajilta:

Miia Antila p.0445416814

Päivi Latomäki p.0443679795

Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Tämän lomakkeen tietojen lähetys on suojattu suojattu SSL-tekniikalla, joten henkilökohtaisten tietojen antaminen on turvallista. Ulkopuoliset eivät voi seurata tiedonsiirtoa.
Lapsen nimi
Lapsen ikä
Mahdolliset ruoka-aineallergiat
Lapsen puhelinnumero jos sellainen on