Päivän Sana 20.01.2022

Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa.

Joh. 1:14

Rukoushaaste

Open Doors aloittaa kansainvälisen rukouskuukauden helmikuun alussa. Ilmoittaudu mukaan rukoilemaan afganistanilaisten kristittyjen puolesta koko kuukauden ajan. Liittyessäsi saat joka aamu sähköpostiisi rukouksen. Halutessasi saat mahdollisuuden liittyä rukousryhmiin myös Facebookissa ja WhatsAppissa, mutta voit olla mukana vain myös noiden sähköpostiin tulevien rukousaiheiden kautta.

Open Doors kristillinen avustusjärjestö, joka tukee vainottuja kristittyjä. Lue lisää

Keskiviikkona 19.1.2022 klo 15 julkaistaan World Watch List 2022 eli tiedot 50 eniten kristittyjen vainoista kärsivistä maista osoitteessa

Ja huomasithan myös edellisestä Lähetyksen Postilootan päivityksestä Vanhasen Paulin kirjeestä paasto- ja rukoushaasteen. Siihen kuukauden ensimmäiseen paastopäivään voi liittää rukouksiin erityisesti oman seurakuntamme sekä kaikki nimikkolähettimme ja heidän yhteistyökirkkonsa ja -kumppaninsa.