Lapsityö

Kastepuu Alahärmän kirkossa.Koulun aloittavat lapset siunataan kirkossa ennen ensimmäistä koulupäivää.

PÄIVÄKERHO on pienten seurakuntalaisten oma juttu. 3-6-vuotiaat kokoontuvat omiin kerhoihinsa.

Seurakunta tukee näin vanhempia lasten kristillisessä kasvatuksessa.

Kerhossa käymme läpi Raamatun kertomuksia, vietämme aikaa yhdessä, harjoittelemme kädentaitoja, laulamme, leikimme ja ihmettelemme monia elämään liittyviä ajatuksia ja asioita lastenohjaajien ohjauksessa.

PERHEKERHOSSA perheen pienimmät tulevat yhdessä aikuisen kanssa seurakunnan yhteyteen. Perhekerho on yhdessäoloa, hiljentymistä, pientä puuhastelua, leikkiä ja laulua. Lapsille mehuhetki ja aikuisille jutustelua kahvikupin äärellä. Kerho kokoontuu srk-talon alakerrassa.

Perhekerhon leikki- ja jutteluhetki.Tiedustelut:

Päiväkerhotoimisto
p. (06) 4852129 ja 050 577 1364

Tutustu lastenkirkon sivuihin:

Perhekirkossa

Lasten kirkkopassit ovat käytössä

Kauhavan seurakunta haluaa innostaa lapsia käymään kirkossa. Jokaisella lapsella ja varhaisnuorella on mahdollisuus saada oma kirkkopassi. Se on kortti, joka kannattaa pitää mukana kirkossa käydessään. Passeja löytyy kirkon eteisestä. Kun jumalanpalvelus on päättynyt, papilta saa hakea tarran omaan kirkkopassiinsa. Kun passissa on kolme tarraa, saa palkintolaatikosta valita mieleisensä lahjan. Samoin kuudennen tarran jälkeen saa palkinnon. Kuuden tarran jälkeen kortti on täynnä, jolloin sen saa jättää arvontalaatikkoon. Vuoden loppuun mennessä palautetut täydet kortit osallistuvat 10€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan jokaisessa kappelissa ja alueseurakunnassa.

Kaikista Kauhavan kirkoista löytyy joko lasten leikkipaikka tai penkkiin mukaan otettavia puuhapusseja. Näillä pyritään lisäämään lasten viihtymistä kirkossa. Aikuisia halutaan rohkaista tulemaan kirkkoon lastensa kanssa. Vaikka lapsi ei ymmärrä kaikkea eikä jaksa istua pitkään paikallaan, aistii hän kirkossa pyhyyden tunteen, oppii hiljentymään ja olemaan osa seurakuntaa. Jumalan perheväkeen kuuluvat niin pienet kuin suuretkin – kaikki ovat yhtä tervetulleita kirkkoon.