Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on yksi osa kirkon antamaa kasteopetusta. Pyhäkoulun tehtävänä on hoitaa lasta siinä yhteisössä, jonka jäseneksi hänet on kastettu. Pyhäkoulussa lapsi kasvaa oman ikäkautensa ja omien edellytystensä mukaisesti seurakunnan yhteyteen, sen jumalanpalveluselämään ja yhteiseen uskoon.

Pyhäkoulu on lasten, varhaisnuorten ja perheiden parissa tehtävää työtä. Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulun opettajat.

Pyhäkoulunopettajat toivottavat kaikki uudet ja vanhat pyhäkoululaiset lämpimästi tervetulleiksi pyhäkouluihin! Myös uusia pyhäkoulunopettajia odotetaan mukaan joukkoihin.

Syksyn 2021 pyhäkoulut

Torstai-iltaisin päiväkerhotiloissa klo 18.30, alkaen 7.10. Ohjaajana Paula Pihlajamäki.

Sunnuntaisin Aulikki ja Lauri Jokisen kotona klo 12.00, alaken 10.10. Pyhäkoulun lisäksi Jippii-laulujen harjoittelua. (Välimaantie 231, voltti)

Lisätietoja toiminnasta voi tiedustella Päivi Latomäeltä p.044 36 79 795