Pyhäkoulutyö

Pyhäkoulu on yksi osa kirkon antamaa kasteopetusta. Pyhäkoulun tehtävänä on hoitaa lasta siinä yhteisössä, jonka jäseneksi hänet on kastettu. Pyhäkoulussa lapsi kasvaa oman ikäkautensa ja omien edellytystensä mukaisesti seurakunnan yhteyteen, sen jumalanpalveluselämään ja yhteiseen uskoon.

Pyhäkoulu on lasten, varhaisnuorten ja perheiden parissa tehtävää työtä. Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset pyhäkoulun opettajat.

Pyhäkoulunopettajat toivottavat kaikki uudet ja vanhat pyhäkoululaiset lämpimästi tervetulleiksi pyhäkouluihin! Myös uusia pyhäkoulunopettajia odotetaan mukaan joukkoihin.

Kevään 2020 pyhäkoulut

Torstai-iltaisin päiväkerhotiloissa klo 18.30. Ohjaajana Paula Pihlajamäki.

Sunnuntaisin Aulikki ja Lauri Jokisen kotona klo 12.00. Pyhäkoulun lisäksi Jippii-laulujen harjoittelua. (Välimaantie 231, voltti)

Lisätietoja myöhemmin

Lisätietoja toiminnasta voi tiedustella lastenohjaaja Anne Välimäeltä arkisin p. 050-5771364.