Päivän Sana 24.06.2022

Tämän käskyn me olemmekin häneltä saaneet: joka rakastaa Jumalaa, rakastakoon myös veljeään.

1 Joh. 4:21

Varhaisnuorisotyö

RaamisSeikkailu eskareille ja alakouluikäisille

LINKKI MAINOSVIDEOONhttps://www.youtube.com/watch\?v=FnvEOHsEllAAivan uudenlainen juttu varhaisnuorille alkaa maaliskuussa 2022!

RaamisSeikkailussa tutustutaan Raamatun tapahtumiin ja henkilöihin lyhyiden videoiden ja aiheeseen liittyvien tehtävien avulla omalta kotisohvalta. RaamisSeikkailuun ilmoittautuneet saavat seurakunnasta kirjepostia viisi kertaa vuodessa. Kirjeessä kerrotaan seuraavien Raamisvideoiden ilmestymisajankohdat ja lisäksi kirjeessä on tehtäviä ja muuta Raamiksen aiheeseen liittyvää materiaalia. Videoita julkaistaan 1-2 kpl kuukaudessa Kauhavan seurakunnan youtube-kanavalla.

Voit ilmoittaa lapsen postituslistalle  Myös isovanhempi tai kummi voi ilmoittaa lapsen mukaan mikäli siihen on huoltajan lupa. Mukaan voi liittyä heti tai tulla mukaan koska vain tulevien kuukausien tai vuosien aikana. Postituslistalla pysyy automaattisesti siihen asti kun varhaisnuori siirtyy yläkouluun. Mikäli haluat poistua postituslistalta jossain vaiheessa sitä ennen ole yhteydessä allekirjoittaneisiin nuorisotyönohjaajiin. Heiltä saa myös lisätietoja.

Miia Antila p.044 5416814
Päivi Latomäki p.044 3679795

Syksyn 2021 kerhot alkavat viikolla 38:

Tästä voit tulostaa ja täyttää ilmoittautumislapun ja tuoda sen ensimäiselle kerhokerralle. Tai voit myös kirjoittaa vastaavat tiedot erilliselle lapulle.

VARHAISNUORET 7-13 -VUOTIAAT

Seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille tytöille ja pojille. Toiminnan periaatteena on tukea perheitä lasten kasvatuksessa ja kehityksessä, painottaen kristillistä näkökulmaa.

Varhaisnuorisotyötä tehdään yhteistyönä yhdessä perheiden ja koulujen kanssa; tavoitteena kohdata lapsia sekä yksilöinä että ryhminä.

Alakoululaisille suunnattu toiminta koostuu erilaisista kerhoista, joita koulutetut kerhonohjaajat pitävät, leireistä, retkistä ja monenlaisista tapahtumista.

Alahärmän kappeliseurakunta tarjoaa varhaisnuorille monenlaista toimintaa:

• sählykerhot 1-3 lk ja 4-6 lk
  • varhaisnuorten leirit
  • kymppisynttärit
  • koulukonsertit
  • Kids Action -tapahtumat (yhteistyönä Kauhavan alueen eri seurakuntien kanssa)
  • perhetapahtumat
  • yhteistyö koulujen kanssa

Toimintaa pyritään kehittämään jatkuvasti tarpeita ja toiveita vastaavaksi, kuitenkaan unohtamatta kristillistä arvopohjaa.

Varhaisnuorten toiminnasta saat tietoa Miia Antilalta puh. 044 541 6814,

etunimi.sukunimi(at)evl.fi.

PARTIO

Seurakunta on vahvasti mukana partiolippukunta Härmän Tähystäjien toiminnassa. Seurakunnan työntekijä osallistuu toimintaan, ja lippukunta saa tukea toimintatilojen ja rahallisen avustuksen muodossa.

Tähystäjät omistaa partiomajan, joka tunnetaan nimellä Pömpeli. Maja on siisti ja soveltuu hyvin yöpymiseenkin. Varustuksena on mm. kaasukeitin, aurinkokennovalaistus, puukamina, laavu ja kuivakäymälä.

Vuosittaisia tapahtumia ovat syysretki, lupauksenantojuhla ja keväällä järjestettävä metsäkirkko sekä Yrjönpäivien juhlallisuudet. Säännöllisin välein järjestetään myös kesäleiri.

Uusia jäseniä ryhmiin otetaan syksyisin, mutta jos on kiire partioon, niin kysele vaikka heti. :)

Lippukunnanjohtaja Auvo Känsäkangas

Seurakunnan partiotyönohjaaja (=seppo) Matti Latomäki

Nettisivut:

ja Facebook-sivu:

ALAHÄRMÄN ERÄNKÄVIJÄT

Alahärmän kappeliseurakunnalla on vahvat perinteet erähenkiseen toimintaan. 1960-luvulla silloinen kirkkoherra Lauri W. Lehtola perusti yhdistyksen nimeltä Alahärmän Eränkävijät. Yhdistys toimii eri-ikäisten seurakuntalaisten parissa järjestäen kaikille avointa luonnonläheistä toimintaa lähellä ja kaukana. Toiminta tapahtuu ”kristillis-isänmaallisessa hengessä” alkuperäisten periaatteiden mukaisesti, mutta aikaansa seuraten ja muuntuen tarpeiden mukaan. Tarkempaa tietoa löytyy yhdistyksen .

Seurakunnan yhteyshenkilö on Miia Antila.

Alahärmään kokoontui 8.5. toista tuhatta lasta eri puolilta hiippakuntaa. Kyseessä oli Poikien ja Tyttöjen Keskuksen kevätpäivä. Ohjelma alkoi kirkossa ja jatkui sitten ruokailulla jonka jälkeen siirryttiin PowerParkiin.<br>
Alahärmään kokoontui 8.5. toista tuhatta lasta eri...