Päivän Sana 24.06.2022

Tämän käskyn me olemmekin häneltä saaneet: joka rakastaa Jumalaa, rakastakoon myös veljeään.

1 Joh. 4:21

Alakoululaiset

Kauhavan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille. Toiminnan periaatteena on tukea perheitä lasten kasvatuksessa ja kehityksessä, painottaen kristillistä näkökulmaa.

Varhaisnuorisotyötä tehdään yhteistyönä perheiden ja koulujen kanssa; tavoitteena kohdata lapsia sekä yksilöinä että ryhminä.

Alakoululaisille suunnattu toiminta koostuu erilaisista kerhoista, leireistä, retkistä ja tapahtumista.

Kids' action toimintaillat pärähtävät käyntiin pitkän koronatauon jälkeen. Ensimmäisenä ovat vuorossa kantaKauhavan alakoulut. Ajatus on tekijäporukalla se, että tullaan vain oman koulun tapahtumaan. Ohjelmasisältö on sama. Seuraavaksi tooukokuussa suunnataan sitten Kortesjärvelle ja syksyllä jatketaan Härmissä päin.

Toimintaillat ovat yhteiskristillisesti järjestettyjä. Ilta koostuu aina yhteisestä aloitus- ja lopetushetkestä, jossa lauletaan, on näytelmää jne. Välissä käydään toimintapisteillä ja iltapalalla. Illan lopussa arvotaan herkkusanko.

RaamisSeikkailu eskareille ja alakouluikäisille

LINKKI MAINOSVIDEOONhttps://www.youtube.com/watch?v=FnvEOHsEllA class="kuvaoikea" align="right" alt="LINKKI MAINOSVIDEOONhttps://www.youtube.com/watch\?v=FnvEOHsEllA" src="https://www.kauhavanseurakunta.fi/data/kuvat/cache/tule_mukaan_raamisseikkailuun.png-237x251-f5b06d0a7e1f1cc7202608ba328d5d76.png" border="0" style="font-family: Verdana, Arial; font-size: 12px; background-color: rgb\(255, 255, 255\); width: 237px;">Aivan uudenlainen juttu varhaisnuorille alkaa maaliskuussa 2022!

RaamisSeikkailussa tutustutaan Raamatun tapahtumiin ja henkilöihin lyhyiden videoiden ja aiheeseen liittyvien tehtävien avulla omalta kotisohvalta. RaamisSeikkailuun ilmoittautuneet saavat seurakunnasta kirjepostia viisi kertaa vuodessa. Kirjeessä kerrotaan seuraavien Raamisvideoiden ilmestymisajankohdat ja lisäksi kirjeessä on tehtäviä ja muuta Raamiksen aiheeseen liittyvää materiaalia. Videoita julkaistaan 1-2 kpl kuukaudessa Kauhavan seurakunnan youtube-kanavalla.

Voit ilmoittaa lapsen postituslistalle  Myös isovanhempi tai kummi voi ilmoittaa lapsen mukaan mikäli siihen on huoltajan lupa. Mukaan voi liittyä heti tai tulla mukaan koska vain tulevien kuukausien tai vuosien aikana. Postituslistalla pysyy automaattisesti siihen asti kun varhaisnuori siirtyy yläkouluun. Mikäli haluat poistua postituslistalta jossain vaiheessa sitä ennen ole yhteydessä allekirjoittaneisiin nuorisotyönohjaajiin. Heiltä saa myös lisätietoja.

Miia Antila p.044 5416814
Päivi Latomäki p.044 3679795

Syksyllä alkaneet kerhot jatkuvat kevään ajan ja mukaan voi tulla uusia kerholaisia koska vaan.

OLOTILA on nuorten ja varhaisnuorten oma kokoontumispaikka Kirkkotie 3a:ssa. Se sijaitsee seurakuntatalon vieressä ja monelle se on tuttu päiväkerhosta. Toinen puoli rakennuksesta on siis päiväkerhon käytössä ja toinen nuorison Olotilana. Olotilasta löytyy mukavat soffat, biljardipöytä, pleikkari, bändivälineitä ym.

Lisätietoja toiminnasta

Nuorisotyönohjaaja, Päivi Latomäki