Alakoululaiset

Kauhavan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille. Toiminnan periaatteena on tukea perheitä lasten kasvatuksessa ja kehityksessä, painottaen kristillistä näkökulmaa.

Varhaisnuorisotyötä tehdään yhteistyönä perheiden ja koulujen kanssa; tavoitteena kohdata lapsia sekä yksilöinä että ryhminä.

Alakoululaisille suunnattu toiminta koostuu erilaisista kerhoista, leireistä, retkistä ja tapahtumista.

KERHOT

Kevätkauden 2020 kerhot alkavat viikolla 3. Kokoontuvat joka viikko paitsi hiihtolomalla. Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Tarkoitettu 1-6.luokkalaisille.

Liikunnalliset poikakerhot:

Kerhossa aina hartaustarina, jonka jälkeen liikunnallisia leikkejä ja pelejä. Joskus voidaan ulkoilla.

• Nahkalan liikuntasalissa tiistaisin klo 15.00-16.00. Ohjaajina Minttu ja Mira Järvi.
  • Ruotsalan monitoimihallilla tiistaisin klo 16.00-17.00. Ohjaajina Sofia Kankaanpää ja Emilia Lampinen.
  • Kosolan liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 14.45-15.45. Ohjaajana Päivi Latomäki

Tyttöjen puuhakerhot:

Kerhossa aina hartaustarina, jonka jälkeen leikkejä, pelejä, askartelua ym.

• Nahkalan liikuntasalissa tiistaisin klo 16.00-17.00. Ohjaajina Ronja Piri ja Jonna Kankaansyrjä.
  • Kosolan liikuntasalissa keskiviikkoisin klo 16.00-17.00. Ohjaajina Sara Karjanlahti ja Viivi Lakso.
  • Ruotsalan monitoimihallilla keskiviikkoisin klo 16.00-17.00. Ohjaajana Päivi Latomäki.

Varkki-illat 4-6.luokkalaisille:

Joka toinen perjantai Olotilassa klo 18.00-20.00. Varhaisnuorten oma "nuortenilta", jossa ohjelmaa sekä vapaata oleilua ja pelaamista. Illoissa mukana Päivi Latomäki. Kevään kokoontumiset 17.1, 31.1, 14.2, 6.3, 20.3, (3.4 luultavasti Kids action), 17.4, 8.5

KERHOKAUSI HUIPENTUU KEVÄÄLLÄ YHTEISEEN RETKIPÄIVÄÄN POWERPARKKIIN LA 16.5!!

OLOTILA on nuorten ja varhaisnuorten oma kokoontumispaikka Kirkkotie 3a:ssa. Se sijaitsee seurakuntatalon vieressä ja monelle se on tuttu päiväkerhosta. Toinen puoli rakennuksesta on siis päiväkerhon käytössä ja toinen nuorison Olotilana. Olotilasta löytyy mukavat soffat, biljardipöytä, pleikkari, bändivälineitä ym.

Lisätietoja toiminnasta

Nuorisotyönohjaaja, Päivi Latomäki