Päivän Sana 20.04.2021

Paimenna, Herra, sauvallasi kansaasi,
kaitse omaa laumaasi,
joka asuu yksin keskellä metsää,
kaukana hedelmätarhoistaan.
Johda se Basanin ja Gileadin laitumille
niin kuin entisinä aikoina.

Miika 7:14

Alakoululaiset

Kauhavan seurakunnan varhaisnuorisotyö tarjoaa monenlaista toimintaa alakouluikäisille. Toiminnan periaatteena on tukea perheitä lasten kasvatuksessa ja kehityksessä, painottaen kristillistä näkökulmaa.

Varhaisnuorisotyötä tehdään yhteistyönä perheiden ja koulujen kanssa; tavoitteena kohdata lapsia sekä yksilöinä että ryhminä.

Alakoululaisille suunnattu toiminta koostuu erilaisista kerhoista, leireistä, retkistä ja tapahtumista.

Syksyn 2020 kerhot

Kauhavan kerhot jatkuvat normaalisti hiihtoloman jälkeen. Ruotsalan kerho ei enää jatku.

OLOTILA on nuorten ja varhaisnuorten oma kokoontumispaikka Kirkkotie 3a:ssa. Se sijaitsee seurakuntatalon vieressä ja monelle se on tuttu päiväkerhosta. Toinen puoli rakennuksesta on siis päiväkerhon käytössä ja toinen nuorison Olotilana. Olotilasta löytyy mukavat soffat, biljardipöytä, pleikkari, bändivälineitä ym.

Lisätietoja toiminnasta

Nuorisotyönohjaaja, Päivi Latomäki