Lapsityö

Perheiden kesäkerhot ulkona kesäkuun 1. ja 2. viikolla, klo 10-12. Päivät ja kokoontumispaikat: ma Alahärmän päiväkerhon piha-alue, ti Kauhavan kirkkopiha, ke Ylihärmän kirkkopiha ja to Kortesjärven Alatuvan ulkotila.  Omat eväät. Sinikka Huhdankoski ja Elina Pukkinen.

***

Toiveemme on, että jokainen lapsi ja perhe saisi tuntea rakastavan ja kaikista huolta kantavan Taivaallisen Isämme rakkauden ja läsnäolon omassa elämässään. Tehtävämme on tukea perheitä lapsen kasvussa ja kehityksessä kristillistä kasvatusnäkökulmaa painottaen.

PÄIVÄKERHO:

Päiväkerhon puuhia

Päiväkerhossa lapset kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 3 tunnin ajaksi touhuamaan yhdessä ja hiljentymään tärkeän sanoman äärelle.

Kokoontumistilat: Seurakunnan päiväkerhotilat, Kirkkotie 3, Kauhava

Kokoontumisajankohdat: Aamupäiväryhmät klo 9.00-12.00 ja iltapäiväryhmät klo 13.00-16.00.

PERHEKERHO:

Perhekerhossa lapset ja aikuiset kokoontuvat touhuamaan yhdessä 2 tunnin ajaksi. Kerho alkaa kirkossa pidettävällä hartaudella ja jatkuu alasalissa tarjoilulla sekä yhteisellä ohjelmalla. Ei ilmoittautumista. Lapset aikuisen kanssa.

Kokoontuu tiistaisin klo 9.30 kirkossa ja kirkon alasalissa, kaikki tervetulleita!

Päiväkerhotilat ovat seurakuntakodin viereisessä rakennuksessa

Tiedustelut:

vastaava lastenohjaaja Sinikka Huhdankoski

p. 040 831 9278,

päiväkerhotoimisto ma-to 9-16, p. 434 6537

sähköposti:

Lastenkirkon sivut:

Lasten kirkkopassit käytössä

Kauhavan seurakunta haluaa innostaa lapsia käymään kirkossa. Jokaisella lapsella ja varhaisnuorella on mahdollisuus saada oma kirkkopassi. Se on kortti, joka kannattaa pitää mukana kirkossa käydessään. Passeja löytyy kirkon eteisestä. Kun jumalanpalvelus on päättynyt, papilta saa hakea tarran omaan kirkkopassiinsa. Kun passissa on kolme tarraa, saa palkintolaatikosta valita mieleisensä lahjan. Samoin kuudennen tarran jälkeen saa palkinnon. Kuuden tarran jälkeen kortti on täynnä, jolloin sen saa jättää arvontalaatikkoon. Vuoden loppuun mennessä palautetut täydet kortit osallistuvat 10€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan jokaisessa kappelissa ja alueseurakunnassa.

Kaikista Kauhavan kirkoista löytyy joko lasten leikkipaikka tai penkkiin mukaan otettavia puuhapusseja. Näillä pyritään lisäämään lasten viihtymistä kirkossa. Aikuisia halutaan rohkaista tulemaan kirkkoon lastensa kanssa. Vaikka lapsi ei ymmärrä kaikkea eikä jaksa istua pitkään paikallaan, aistii hän kirkossa pyhyyden tunteen, oppii hiljentymään ja olemaan osa seurakuntaa. Jumalan perheväkeen kuuluvat niin pienet kuin suuretkin – kaikki ovat yhtä tervetulleita kirkkoon.

Eväshetki
Kotiin lähdön hetki