Päivän Sana 13.05.2021

Hän, joka laskeutui alas, nousi myös kaikkia taivaita ylemmäs täyttääkseen kaikkeuden läsnäolollaan.Ef. 4:10

Lapsityö

Toiveemme on, että jokainen lapsi ja perhe saisi tuntea rakastavan ja kaikista huolta kantavan Taivaallisen Isämme rakkauden ja läsnäolon omassa elämässään. Tehtävämme on tukea perheitä lapsen kasvussa ja kehityksessä kristillistä kasvatusnäkökulmaa painottaen.

 

PÄIVÄKERHO:

 

Päiväkerhon puuhia

Päiväkerhossa lapset kokoontuvat 1-2 kertaa viikossa 3 tunnin ajaksi touhuamaan yhdessä ja hiljentymään tärkeän sanoman äärelle.

 

Kokoontumistilat: Seurakunnan päiväkerhotilat, Kirkkotie 3, Kauhava

 

Kokoontumisajankohdat: Aamupäiväryhmät klo 9.00-12.00 ja iltapäiväryhmät klo 13.00-16.00.

 

 

PERHEKERHO:

 

Perhekerhossa lapset ja aikuiset kokoontuvat touhuamaan yhdessä 2 tunnin ajaksi. Ohjelmassa on hartaus, tarjoilua, leikkiä, askartelua. Ei ilmoittautumista. Lapset aikuisen kanssa.

 

Kokoontuu tiistaisin klo 10-12 päiväkerhotiloissa, kaikki tervetulleita!  

  

Päiväkerhotilat ovat seurakuntakodin viereisessä rakennuksessa

  

Tiedustelut:

Lastenohjaaja Anne Välimäki p.050 577 1364

päiväkerhotoimisto p. 434 6537

sähköposti:

 

   

Lastenkirkon sivut:

 

 Lasten kirkkopassit käytössä

 

Kauhavan seurakunta haluaa innostaa lapsia käymään kirkossa. Jokaisella lapsella ja varhaisnuorella on mahdollisuus saada oma kirkkopassi. Se on kortti, joka kannattaa pitää mukana kirkossa käydessään. Passeja löytyy kirkon eteisestä. Kun jumalanpalvelus on päättynyt, papilta saa hakea tarran omaan kirkkopassiinsa. Kun passissa on kolme tarraa, saa palkintolaatikosta valita mieleisensä lahjan. Samoin kuudennen tarran jälkeen saa palkinnon. Kuuden tarran jälkeen kortti on täynnä, jolloin sen saa jättää arvontalaatikkoon. Vuoden loppuun mennessä palautetut täydet kortit osallistuvat 10€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan jokaisessa kappelissa ja alueseurakunnassa.

 

Kaikista Kauhavan kirkoista löytyy joko lasten leikkipaikka tai penkkiin mukaan otettavia puuhapusseja. Näillä pyritään lisäämään lasten viihtymistä kirkossa. Aikuisia halutaan rohkaista tulemaan kirkkoon lastensa kanssa. Vaikka lapsi ei ymmärrä kaikkea eikä jaksa istua pitkään paikallaan, aistii hän kirkossa pyhyyden tunteen, oppii hiljentymään ja olemaan osa seurakuntaa. Jumalan perheväkeen kuuluvat niin pienet kuin suuretkin – kaikki ovat yhtä tervetulleita kirkkoon. Eväshetki
Eväshetki
Kotiin lähdön hetki
Kotiin lähdön hetki
Kerholaisia
Kerholaisia