Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Musiikkityö

Musiikki on läsnä seurakunnan kaikessa toiminnassa: jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, kuorojen toiminnassa, erilaisissa musiikkitapahtumissa ja muissa seurakuntatapahtumissa. Musiikin avulla julistetaan evankeliumia eteenpäin laulujen ja soiton keinoin.

Musiikki kirkollisiin toimituksiin valitaan yhdessä kanttorin kanssa huomioiden tilaisuuden luonne ja kirkkotila.

Veteraanikuoro keskiviikkoisin klo 16.30 seurakuntakodilla.

Vaalimme Kauhavan sotaveteraanikuoron perinteitä ja osallistumme seurakunnan jumalanpalveluselämään omalta osaltamme.

Lisätietoja:

kanttori Heli Turpela, puh. 0505633910

Kirkkokuoro keskiviikkoisin klo 19-20.30 seurakuntakodilla.

Mahdollisuus osallistua myös projekteittain.

Lisätietoja:

kanttori Heli Turpela, puh. 0505633910

Entiset ja uudet laulajat tervetuloa!

Säestystaitoisia tarvitaan vapaaehtoistyöhön. Ota yhteyttä kanttoriin, jos palvelutehtävä musiikin parissa kiinnostaa :)

Musiikkitilaisuudet kts. Etusivu -> Konsertit