Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Nuorisotyö

Kauhavan alueseurakunnan nuorisotyö on tarkoitettu kaikille nuorille ja sellaiseksi itsensä tunteville. Nuorisotyön tehtävänä on yhdessä nuorten kanssa järjestää nuorten mielekkäänä pitämää toimintaa, kohdata ihmisiä pyhän ja arjen keskellä ja olla kanssakulkijana matkalla kohti aikuisuutta.

Toimintamme koostuu mm. nuortenilloista, peli-illoista, isoskoulutuksesta, retkistä gospeltapahtumiin, vaelluksista, leireistä sekä monenlaisesta muustakin touhusta. Kaiken toimintamme ytimessä on mahdollisuus pysähtyä Taivaan Isän hoidettavaksi.

Nuorisotilamme Olotila löytyy osoitteesta Kirkkotie 3 (Päiväkerhotilojen kanssa samassa rakennuksessa). Täältä löydät monenlaista yhdessä olemisen ja tekemisen mahdollisuutta. Nuorten kokoontumispaikkana Olotila haluaa viestittää ihmisten tasa-arvoista hyväksyntää, yhdessä tekemisen tärkeyttä ja yksilön vastuuta yhteisön jäsenenä. Leirejä järjestämme Palojärven ja  Ojutjärven leirikeskuksissa.

Nuorisotyön tapahtumia koskeviin ”mitä, missä, ja milloin” -kysymyksiin löydät vastauksen näiltä sivuilta. Facebookista löydät tuoretta tietoa ja joskus kuviakin tapahtumista ja muusta "" - ryhmästä, kannattaa liittyä! Instagramista meidät löytää nimella "kauhavansrknuorisotyo" Voit myös ottaa yhteyttä nuorisotyönohjaaja Matti Latomäkeen. Ellet löydä mieleistäsi tekemistä, tule ja ehdota, niin katsotaan, mitä asialle voi tehdä!

Yhteystiedot:
nuorisotyönohjaaja Matti Latomäki p. 044 563 0098,

Kevät 2022

Nuortenillat alustavasti näin. Päivitämme tiedot ajantasaisiksi voimassa olevien koronarajoitusten mukaan.

Tammikuussa

La 22.1. klo 18 ja klo 20 Olotilassa
La 29.1. klo 18 ja klo 20 Olotilassa

Helmikuussa
Pe 4.2. klo 19 - 24 Olotilassa, ilmoittautumiset Matille (0445630098)
Pe 11.2. klo 19-24 Olotilassa, ilmoittautumiset Matille
Pe 18.2. klo 19-24 Olotilassa, ilmoittautumiset Matille

Maaliskuussa
Pe 11.3. klo 19-24 Olotilassa.
La 19.3. klo 19-24 Olotilassa
La 26.3. klo 19-24 Olotilassa

Huhtikuussa
Pe 8.4.   klo 19-24 Olotilassa
La 23.4. klo 19-24 Olotilassa
La 30.4. klo 19-24 Olotilassa

Toukokuussa
La 7.5. klo 18-22 Koko Kauhavan yhteinen nuortenilta Palojärvellä
Pe 20.5. Kesän 2. riparin oma nuortenilta Ojutjärvellä klo 19 alkaen
La 21.5. Kesän 5. riparin oma nuortenilta Ojutjärvellä klo 19 alkaen

Rippikoululaiset!

19.2. Hiihtis 2 ennakkokokoontuminen Kauhavan kirkossa klo 17-21
12.3. Hiihtis 2 konfirmaatio Kauhavan kirkossa klo 10
13.3. Hiihtis 1 konfirmaatio Alahärmän kirkossa klo 10

La 23.4. Kesä 2. riparin ennakkokokoontuminen Kauhavan kirkossa
Su 1.5. Kesän 2. riparin ryhmäkohtainen jumalanpalvelus Kauhavan kirkossa
Pe 20.5. Kesän 2. riparin ryhmäkohtainen nuortenilta Ojutjärven leirikeskuksessa
La 21.5. Kesän 5. riparin ryhmäkohtainen nuortenilta Ojutjärven leirikeskuksessa

Isoskoulutukset

La 5.2. Isoskoulutus Olotilassa klo 13-17.

1.-2.4. Isoskoulutusleiri Palojärvellä

-> pe 6.5. klo 16-20 Ojutjärven leirikeskus Kertausilta leiriltä pois olleille.

Muita mukavia juttuja

Kiipeilykerho 1-4 luokkalaisille torstaisin klo 15 koulukeskuksen liikuntasalissa
Kiipeilykerho 5-9 luokkalaisille torstaisin klo 16 koulukeskuksen liikuntasalissa

HUOM!