Päivän Sana 27.09.2023

Minulle elämä on Kristus ja kuolema on voitto.Fil. 1:21

Kortesjärven kirkkopiiri

Seurakunta palvelee juhlissa ja arjessa jokaista seurakuntalaista. Kirkko on kaiken toiminnan sydän. Se on paikka jumalanpalvelusten ja rukoushetkien viettoon sekä henkilökohtaiseen hiljentymiseen.

 

Kirkkovuotta sävyttää aktiivinen osallistuminen ja yhteistyö eri kylien ja järjestöjen kanssa. Näin Jumalan sana on aina keskellämme arjessa ja juhlassa.

 

Seurakuntakoti Messi palvelee seurojen sekä juhlien järjestelypaikkana. Palojärven leirikeskus toimii aktiivisena kokoontumispaikkana kaikenikäisille. Purmojärven rukoushuone toimii hyvin aktiivisesti kyläyhteisössä, jossa järjestetään muutama seurakunnan jumalanpalvelus vuoden aikana.

 

Kaikissa asioissa voit ottaa yhteyttä seurakunnan työntekijöihin tai kirkkoherranvirastoon. Näiltä sivuilta löydät tietoa seurakuntamme toiminnasta ja seurakuntamme yhteystietoja.

 
Päiväkerhotyön tehtävä on tukea lapsen kristillistä kasvatusta ja kehitystä. Päiväkerhotyössä pyritään liittämään Raamattu virikkeellisesti lapsen maailmaan.
Varhaisnuorisotyö on kristilliseltä pohjalta tapahtuvaa vuorovaikutuksellista kasvatustyötä 7-13-vuotiaiden lasten keskuudessa. Sen tavoitteena on tukea ja rohkaista varhaisnuorta hänen kasvussaan nuo...

Kortesjärven kappeliseurakunta tarjoaa nuorille monia mahdollisuuksia päästä mukaan ja tutustua seurakunnan toimintaan. 
  Nuorisotyön tarkoituksena on pitää nuoret aktiivisesti...
  Lähetystyö on koko seurakunnan työtä ja jokaisen kristityn tehtävä.

Uusia pyhäkoulunopettajia etsitään!Mikäli haluaisit aloittaa pyhäkoulua kylälläsi, kotonasi tai seurakunnan tiloissa. ota yhteyttä Päivi Latomäkeen. p.0443679795 . P...
Diakoniatyöntekijän päivystys on keskiviikkoisin klo 9-11 osoitteessa Päivärinteentie 14, srk-koti Messissä 
 
Diakonina toimii Sirpa Huhdankoski 
p. 040 704 7963...


  Musiikilla on suuri tehtävä seurakunnassamme, jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, kuorojen toiminnassa, erilaisissa musiikkitapahtumissa ja muissa seurakuntatapahtu...