Musiikkityö

Musiikilla on suuri tehtävä seurakunnassamme, jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa, kuorojen toiminnassa, erilaisissa musiikkitapahtumissa ja muissa seurakuntatapahtumissa. Musiikin avulla julistetaan evankeliumia eteenpäin laulujen ja soiton keinoin.

Musiikki kirkollisiin toimituksiin valitaan yhdessä kanttorin kanssa huomioiden tilaisuuden luonne ja kirkkotila.

Kirkkokuorolla on esiintymisiä on säännöllisesti jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuuksissa. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti torstaisin klo 10

Seurakunnan musiikkitoimintaan ovat myös muut kuorot, laulajat ja soittajat tervetulleita osallistumaan! Jos olet kiinnostunut, otathan rohkeasti yhteyttä kanttoreihin.