Päivän Sana 29.06.2022

Jumala saa teissä aikaan sen, että tahdotte tehdä ja myös teette niin kuin on hänen hyvä tarkoituksensa.Fil. 2:13

Varhaisnuorisotyö

Varhaisnuorisotyö on kristilliseltä pohjalta tapahtuvaa vuorovaikutuksellista kasvatustyötä 7-13-vuotiaiden lasten keskuudessa. Sen tavoitteena on tukea ja rohkaista varhaisnuorta hänen kasvussaan nuoruuteen ja seurakunnan yhteyteen.

 

RaamisSeikkailu eskareille ja alakouluikäisille

LINKKI MAINOSVIDEOONhttps://www.youtube.com/watch\?v=FnvEOHsEllAAivan uudenlainen juttu varhaisnuorille alkaa maaliskuussa 2022!

RaamisSeikkailussa tutustutaan Raamatun tapahtumiin ja henkilöihin lyhyiden videoiden ja aiheeseen liittyvien tehtävien avulla omalta kotisohvalta. RaamisSeikkailuun ilmoittautuneet saavat seurakunnasta kirjepostia viisi kertaa vuodessa. Kirjeessä kerrotaan seuraavien Raamisvideoiden ilmestymisajankohdat ja lisäksi kirjeessä on tehtäviä ja muuta Raamiksen aiheeseen liittyvää materiaalia. Videoita julkaistaan 1-2 kpl kuukaudessa Kauhavan seurakunnan youtube-kanavalla.

Voit ilmoittaa lapsen postituslistalle  Myös isovanhempi tai kummi voi ilmoittaa lapsen mukaan mikäli siihen on huoltajan lupa. Mukaan voi liittyä heti tai tulla mukaan koska vain tulevien kuukausien tai vuosien aikana. Postituslistalla pysyy automaattisesti siihen asti kun varhaisnuori siirtyy yläkouluun. Mikäli haluat poistua postituslistalta jossain vaiheessa sitä ennen ole yhteydessä allekirjoittaneisiin nuorisotyönohjaajiin. Heiltä saa myös lisätietoja.

Miia Antila p.044 5416814

Päivi Latomäki p.044 3679795

 

 

Halutessasi voit tulostaa ja täyttää alla olevan ilmoittautumislapun kerhoon mukaan tai kirjoittaa vastaavat tiedot erilliselle lapulle.Syksyn 2021 kerhot alkavat viikolla 38:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortesjärven kappeliseurakunta tarjoaa varhaisnuorille monenlaista toimintaa: 

 

  • varhaisnuorten leirit
  • kymppisynttärit 
  • sählykerhot 1-3 lk. ja 4-6 lk.
  • koulukonsertit
  • tyttö- ja poikapäivät (yhteistyönä Kauhavan alueseurakunnan ja kappeliseurakuntien kanssa)
  • varkkari-illat
  • perhetapahtumat

 

Toimintaa pyritään  kehittämään jatkuvasti tarpeita ja toiveita vastaavaksi, kuitenkaan unohtamatta kristillistä arvopohjaa.

 

 

 

Kortesjärvellä toimii aktiivisesti myös partiolippukunta, jonka taustayhteisönä toimii seurakunta. Markki-Partion toimintaan pääset tutustumaan