Päivän Sana 29.06.2022

Jumala saa teissä aikaan sen, että tahdotte tehdä ja myös teette niin kuin on hänen hyvä tarkoituksensa.

Fil. 2:13

Lähetystyö

Ylihärmän kappeliseurakunta tarjoaa monipuolista osallistumista lähetystyöhön ja siihen liittyvää vapaaehtoistyötä.

Tarjolla on:

• Lähetyksen kirpputori seurakuntatalon vieressä osoitteessa Päämajantie 31. Avoinna keskiviikkoisin klo 16-18 ja lauantaisin klo 10-13. Tule ostoksille, tuo myytävää tai kutoisitko vaikkapa villasukat myyntiin. Tervetuloa n. 15 muun kirpputorivapaaehtoisen joukkoon myymään ja ideoimaan.
  • Myyjäiset, päivälliset, kahvitukset jne. syntyvät monien auttavien käsien kautta.
  • Lähetysarpojen myynti voisi olla sinun juttusi.
  • Säännöllinen lähetin, kentän, työalan, kummilapsen taloudellinen tukeminen ei vaadi aikaasi.
  • Lähetystilaisuudet ja lähettiemme kirjeet ovat ilmaista hyvää.
  • Kauneimmat Joululaulut virittävät joulunlapsen odotukseen.
  • Rukoilijoita, meitä kaikkia tarvitaan.

Tervetuloa omannäköisellesi paikalle!

Ylihärmän kappeliseurakunnassa lähetystyöstä vastaa kappalainen Anssi Massinen p. 045 6577237 sekä

Henna Luoma, koko seurakunnan lähetyssihteeri p. 040 5403797

Lue lisää koko seurakunnan lähetystyöstä