Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Lähetystyö

Ylihärmän kappeliseurakunta tarjoaa monipuolista osallistumista lähetystyöhön ja siihen liittyvää vapaaehtoistyötä.

Tarjolla on:

• Lähetyksen kirpputori seurakuntatalon vieressä osoitteessa Päämajantie 31. Avoinna keskiviikkoisin klo 16-18 ja lauantaisin klo 10-13. Tule ostoksille, tuo myytävää tai kutoisitko vaikkapa villasukat myyntiin. Tervetuloa n. 25 muun kirpputorivapaaehtoisen joukkoon myymään ja ideoimaan.
  • Myyjäiset, päivälliset, kahvitukset jne. syntyvät monien auttavien käsien kautta.
  • Lähetysarpojen myynti voisi olla sinun juttusi.
  • Säännöllinen lähetin, kentän, työalan, kummilapsen taloudellinen tukeminen ei vaadi aikaasi.
  • Lähetystilaisuudet ja lähettiemme kirjeet ovat ilmaista hyvää.
  • Kauneimmat Joululaulut virittävät joulunlapsen odotukseen.
  • Rukoilijoita, Sinua ja minua tarvitaan.

Tervetuloa omannäköisellesi paikalle!

Ylihärmän kappeliseurakunnassa lähetystyöstä vastaa kappalainen Anssi Massinen p. 045 6577237 sekä

Henna Luoma, koko seurakunnan lähetyssihteeri p. 040 5403797

Lue lisää koko seurakunnan lähetystyöstä