Päivän Sana 20.04.2021

Paimenna, Herra, sauvallasi kansaasi,
kaitse omaa laumaasi,
joka asuu yksin keskellä metsää,
kaukana hedelmätarhoistaan.
Johda se Basanin ja Gileadin laitumille
niin kuin entisinä aikoina.

Miika 7:14

Lähetystyö

Ylihärmän kappeliseurakunta tarjoaa monipuolista osallistumista lähetystyöhön ja siihen liittyvää vapaaehtoistyötä.

Tarjolla on:

• Lähetyksen kirpputori seurakuntatalon vieressä osoitteessa Päämajantie 31. Avoinna keskiviikkoisin klo 16-19 ja lauantaisin klo 10-13. Tule ostoksille, tuo myytävää tai kutoisitko vaikkapa villasukat myyntiin. Tervetuloa n. 25 muun kirpputorivapaaehtoisen joukkoon myymään ja ideoimaan.
  • Myyjäiset, päivälliset, kahvitukset jne. syntyvät monien auttavien käsien kautta.
  • Lähetysarpojen myynti voisi olla sinun juttusi.
  • Säännöllinen lähetin, kentän, työalan, kummilapsen taloudellinen tukeminen ei vaadi aikaasi.
  • Lähetystilaisuudet ja lähettiemme kirjeet ovat ilmaista hyvää.
  • Kauneimmat Joululaulut virittävät joulunlapsen odotukseen.
  • Rukoilijoita, Sinua ja minua tarvitaan.

Tervetuloa omannäköisellesi paikalle!

Ylihärmän kappeliseurakunnassa lähetystyöstä vastaa vs. kappalainen Marja-Riitta Ylikangas-Annola p. 040 534 0050 sekä

Henna Luoma, koko seurakunnan lähetyssihteeri p. 040 540 3797

Lue lisää koko seurakunnan lähetystyöstä