Päivän Sana 13.05.2021

Hän, joka laskeutui alas, nousi myös kaikkia taivaita ylemmäs täyttääkseen kaikkeuden läsnäolollaan.Ef. 4:10

Lapsityö

Päiväkerhot ti klo 13-16, to klo 9-12

Perhekerhot ke klo 10-12

  

PÄIVÄKERHO

 

Päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille. Kokoonnumme 3 tuntia kerrallaan.

 

Eväshetki YliviitalassaHaluamme tarjota lapsille turvallisen paikan, jossa hän saa hiljentyä rukoukseen, osallistua lauluun ja raamatunkerrontaan erilaisin ilmaisukeinoin sekä leikkiin, askarteluun ja liikuntaan toteuttaen itseään.

 

Yhteistyö vanhempien kanssa tähtää tukemaan lapsen kristillistä kasvatusta unohtamatta

kasvatuksen muita osa-alueita.

 

Järjestämme erilaisia perheitä kokoavia tapahtumia ympäri vuoden ja ilmoittelemme niistä Komiat-lehdessä ja näillä sivuilla.

 

Päiväkerhotyö on yhdessä muiden työmuotojen kanssa järjestämässä perhejumalanpalveluksia säännöllisesti.

 

Nukketeatteri, musiikkivierailijat, retket, kirkkotilaisuudet, yhteislaulutapahtumat, vaellukset ja vanhempain-/ kasvatukseen liittyvät illat rikastuttavat peruspäiväkerhotyötä.

 

Päiväkerhot kokoontuvat Pappilassa, os. Päämajantie 31.

 

 

PERHEKERHO

 

Tervetuloa perhekerhoihin pappilaan ja kirkkohetkiin!

 

Perhekerhot kokoontuvat keskiviikkoisin klo 10-12. Muutokset mahdollisia, katso Kotisivujen kirkollisista tai Komiat-lehdestä.

 

Kirkkohetket kirkossa keskiviikkoisin kerran kuukaudessa klo 10.15.

Muutokset mahdollisia, katso Kotisivujen kirkollisista tai Komiat-lehdestä.

Kirkkohetket ovat avoimia kaikenikäisille.

 

 

 

Vauvaa, vauvaa naurattaa, taaperokin taputtaa, leikitään ja lauletaan. Yhdessäolo on mukavaa!

 

Perhekerhot kokoontuu Pappilassa, os. Päämajantie 31.

 

 

Tiedustelut:

Lastenohjaaja Elina Pukkinen p. 045 139 3756

 

 

Tutustu lastenkirkon sivuihin:

 

Lasten kirkkopassit käytössä

 

Kauhavan seurakunta haluaa innostaa lapsia käymään kirkossa. Jokaisella lapsella ja varhaisnuorella on mahdollisuus saada oma kirkkopassi. Se on kortti, joka kannattaa pitää mukana kirkossa käydessään. Passeja löytyy kirkon eteisestä. Kun jumalanpalvelus on päättynyt, papilta saa hakea tarran omaan kirkkopassiinsa. Kun passissa on kolme tarraa, saa palkintolaatikosta valita mieleisensä lahjan. Samoin kuudennen tarran jälkeen saa palkinnon. Kuuden tarran jälkeen kortti on täynnä, jolloin sen saa jättää arvontalaatikkoon. Vuoden loppuun mennessä palautetut täydet kortit osallistuvat 10€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan jokaisessa kappelissa ja alueseurakunnassa.

 

Kaikista Kauhavan kirkoista löytyy joko lasten leikkipaikka tai penkkiin mukaan otettavia puuhapusseja. Näillä pyritään lisäämään lasten viihtymistä kirkossa. Aikuisia halutaan rohkaista tulemaan kirkkoon lastensa kanssa. Vaikka lapsi ei ymmärrä kaikkea eikä jaksa istua pitkään paikallaan, aistii hän kirkossa pyhyyden tunteen, oppii hiljentymään ja olemaan osa seurakuntaa. Jumalan perheväkeen kuuluvat niin pienet kuin suuretkin – kaikki ovat yhtä tervetulleita kirkkoon.