Päivän Sana 27.09.2022

Jos Herra ei taloa rakenna, turhaan näkevät rakentajat vaivaa. Jos Herra ei kaupunkia vartioi, turhaan vartija valvoo.

Ps. 127:1

Lapsityö

Seurakunnan lapsityö haluaa yhteistyössä vanhempien kanssa tukea lapsen kristillistä kasvatusta unohtamatta muita kasvatuksen osa-alueita. Järejstämme erilaisia perheitä kokoavia tapahtumia, esityksiä, retkiä ja jumalanpalveluksia. Säännöllinen viikkotoiminta koostuu päivä- ja perhekerhoista

PÄIVÄKERHO

Päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille. Kokoonnumme 3 tuntia kerrallaan.

Haluamme tarjota lapsille turvallisen paikan, jossa hän saa hiljentyä rukoukseen, osallistua lauluun ja raamatunkerrontaan erilaisin ilmaisukeinoin sekä leikkiin, askarteluun ja liikuntaan toteuttaen itseään.

Vauvaa, vauvaa naurattaa, taaperokin taputtaa, leikitään ja lauletaan. Yhdessäolo on mukavaa!

PERHEKERHO

Tervetuloa perhekerhoihin pappilaan!

Perhekerhot kokoontuvat maanantaisin klo 10-12 ja iltaperhekerho ke klo 17.30-19.00 joka toinen viikko (parilliset viikot).

Päivä- ja perhekerhot kokoontuvat Pappilassa, os. Päämajantie 31.

Lisätiedot lastenohjaajilta:

Lastenohjaaja Elina Pukkinen p. 045 139 3756

Sari Mehtälä p.040 831 9278

Anne Välimäki p.050 577 1364

Lasten kirkkopassit käytössä

Kauhavan seurakunta haluaa innostaa lapsia käymään kirkossa. Jokaisella lapsella ja varhaisnuorella on mahdollisuus saada oma kirkkopassi. Se on kortti, joka kannattaa pitää mukana kirkossa käydessään. Passeja löytyy kirkon eteisestä. Kun jumalanpalvelus on päättynyt, papilta saa hakea tarran omaan kirkkopassiinsa. Kun passissa on kolme tarraa, saa palkintolaatikosta valita mieleisensä lahjan. Samoin kuudennen tarran jälkeen saa palkinnon. Kuuden tarran jälkeen kortti on täynnä, jolloin sen saa jättää arvontalaatikkoon. Vuoden loppuun mennessä palautetut täydet kortit osallistuvat 10€ lahjakortin arvontaan. Arvonta suoritetaan jokaisessa kappelissa ja alueseurakunnassa.

Kaikista Kauhavan kirkoista löytyy joko lasten leikkipaikka tai penkkiin mukaan otettavia puuhapusseja. Näillä pyritään lisäämään lasten viihtymistä kirkossa. Aikuisia halutaan rohkaista tulemaan kirkkoon lastensa kanssa. Vaikka lapsi ei ymmärrä kaikkea eikä jaksa istua pitkään paikallaan, aistii hän kirkossa pyhyyden tunteen, oppii hiljentymään ja olemaan osa seurakuntaa. Jumalan perheväkeen kuuluvat niin pienet kuin suuretkin – kaikki ovat yhtä tervetulleita kirkkoon.