Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Musiikkityö

Silvia Kaljurand ja Me Naiset

Tervetuloa laulamaan Ylihärmän kappeliseurakunnan kuoroihin. Meillä toimii kolme kuoroa: kirkkokuoro, Me naiset ja Laulun ystävät. Kuorossa laulaminen on hyvä paikka olla seurakunnan toiminnassa mukana. Laulamme jumalanpalveluksissa ja seurakunnan muissa tilaisuuksissa.

Kirkkokuorossa lauletaan perinteistä neliäänistä hengellistä musiikkia. Harjoitukset ovat pääsääntöisesti keskiviikkoiltaisin seurakuntakodilla.

Me naiset on kolmiääninen naiskuoro, joka laulaa nuorekasta hengellistä musiikkia. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin seurakuntatalolla klo 17.

Kanttori Marika Myllymäki ja kirkkokuorokuoro 80-vuotisjuhlassa 2009

Kuorolaisten kertomaa: Kuorossa laulaminen kehittää laulutaitoa ja antaa hyvän mielen. Laulamalla tuomme iloa ja toivoa myös muille.

Seurakunnan musiikkitoimintaan ovat myös muut kuorot, laulajat ja soittajat tervetulleita osallistumaan! Jos olet kiinnostunut, otathan rohkeasti yhteyttä kanttoriin.

Kanttori Silvia Kaljurand

p. 045-657 7236