Päivän Sana 02.06.2023

Te olette Kristuksen ruumis, ja jokainen teistä on tämän ruumiin jäsen.1. Kor. 12:27

Nuorisotyö

Seurakunnan tekemän nuorisotyön perusta on rippikoulutyössä. Nuorisotyö tarjoaa rippikoulun käyneelle nuorelle mahdollisuuden pohtia elämää kristilliseltä näkökannalta yksin ja yhdessä. Lisäksi nuoret saavat viettää aikaa muiden samanhenkisten nuorten kanssa.

 

Nuortenillat

Kaipaatko iltoihisi mielekästä eloa ja oloa? Rento yhdessäolo, hartaudet ja elämän ihmettely kuuluvat nuortenillan anteihin. Opetellaan yhdessä tuntemaan vähän lisää suurta Jumalaa. Nuortenillat 1-2 kertaa kuukaudessa lauantaisin klo 18-22 pappilassa tai kuljetus yhteiseen MEGAILTAAN.

 

 

Isoskoulutus

Isoset ovat rippikoulun käyneitä rippikoulujen ryhmänvetäjiä, jotka ovat saaneet valmennuksen tehtäväänsä seurakunnassa. Isostoiminta on hyvä mahdollisuus ihmisenä kasvamiseen ja vastuun ottamiseen. Se tuo yhdessä tekemisen iloa ja antaa esiintymiskokemusta ja –varmuutta. Opit myös ryhmänohjausta ja kehität vuorovaikutustaitojasi. Koulutuksen aikana tutustutaan mm. ryhmän ohjaamiseen, hartauksien valmisteluun ja pitämiseen, kristinuskon perusteisiin ja opetellaan keskustelemista ja kuuntelemista sekä esiintymisvarmuutta.

 

Isoskoulutus alkaa elo-syyskuussa. Koulutus kestää vuoden ja se sisältää 3-4 leiriviikonloppua ja muutaman kokoontumisen niiden lisäksi.

 

Kerhonohjaajakoulutus

Pidätkö varkkareiden kanssa leikkimisestä, pelailusta yms? Varhaisnuortenkerhoihin tarvitaan kerhonohjaajia. Kerhonohjaajakoulutus alkaa syksyllä. Tule mukaan!

 

Retket ja muut tapahtumat

Vuoden aikana teemme myös retkiä maakunnassa järjestettäviin tapahtumiin ja välillä suuntaamme myös kauemmaksi, kuten Turkuun Maata Näkyvissä –festareille.

 

 

Lisätietoja:

nuorisotyönohjaaja Päivi Latomäki, p. 044 3679795

Seuraa instagramissa tiliä kauhavansrknuorisotyo