Päivän Sana 20.04.2021

Paimenna, Herra, sauvallasi kansaasi,
kaitse omaa laumaasi,
joka asuu yksin keskellä metsää,
kaukana hedelmätarhoistaan.
Johda se Basanin ja Gileadin laitumille
niin kuin entisinä aikoina.

Miika 7:14

Varhaisnuorisotyö

Seurakunta järjestää monenlaista toimintaa 7–14-vuotiaille: kerhoja, leirejä ja muita tapahtumia. Toiminnassa tutustut uusiin ihmisiin, vietät aikaa mukavan yhteisen toiminnan merkeissä, ja samalla seurakunnan toimintakin tulee tutuksi.

Syksyn 2020 kerhot

Pappilan puuhakerho jatkuu viikolla 7, mutta kerhon aika on muuttunut klo 17-18. Sählyt ovat vielä tauolla suuremman koronatartuntariskin takia.

Kerhoissa pelataan, kokataan, askarrellaan, tutustutaan raamatunkertomuksiin ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhojen ohjaajina toimivat koulutetut nuoret ja toisinaan myös nuorisotyönohjaaja. Kerhot ovat ilmaisia.

Sählyyn tarvitset sisäkengät ja liikuntavaatteet sekä vesipullon. Voit ottaa myös oman mailan ja suojalasit, mutta niitä on myös lainattavissa seurakunnalla.

Kerhojen lisäksi vuoden aikana tehdään joitakin retkiä ja leireillään.

Mukavaa nettiluettavaa tytöille ja pojille:

***

Ylihärmän pappilassa toimii myös partiolippukunta, jonka taustayhteisönä seurakunta toimii. Ylihärmän Partiolaisten toimintaan pääset tutustumaan

***

Lisätietoja: