Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.

Ps. 98:1

Varhaisnuorisotyö

Seurakunta järjestää monenlaista toimintaa 7–14-vuotiaille: kerhoja, leirejä ja muita tapahtumia. Toiminnassa tutustut uusiin ihmisiin, vietät aikaa mukavan yhteisen toiminnan merkeissä, ja samalla seurakunnan toimintakin tulee tutuksi.

RaamisSeikkailu eskareille ja alakouluikäisille

LINKKI MAINOSVIDEOONhttps://www.youtube.com/watch\?v=FnvEOHsEllAAivan uudenlainen juttu varhaisnuorille alkaa maaliskuussa 2022!

RaamisSeikkailussa tutustutaan Raamatun tapahtumiin ja henkilöihin lyhyiden videoiden ja aiheeseen liittyvien tehtävien avulla omalta kotisohvalta. RaamisSeikkailuun ilmoittautuneet saavat seurakunnasta kirjepostia viisi kertaa vuodessa. Kirjeessä kerrotaan seuraavien Raamisvideoiden ilmestymisajankohdat ja lisäksi kirjeessä on tehtäviä ja muuta Raamiksen aiheeseen liittyvää materiaalia. Videoita julkaistaan 1-2 kpl kuukaudessa Kauhavan seurakunnan youtube-kanavalla.

Voit ilmoittaa lapsen postituslistalle  Myös isovanhempi tai kummi voi ilmoittaa lapsen mukaan mikäli siihen on huoltajan lupa. Mukaan voi liittyä heti tai tulla mukaan koska vain tulevien kuukausien tai vuosien aikana. Postituslistalla pysyy automaattisesti siihen asti kun varhaisnuori siirtyy yläkouluun. Mikäli haluat poistua postituslistalta jossain vaiheessa sitä ennen ole yhteydessä allekirjoittaneisiin nuorisotyönohjaajiin. Heiltä saa myös lisätietoja.

Miia Antila p.044 5416814
Päivi Latomäki p.044 3679795

Syksyn 2021 kerhot alkavat viikolla 38:

Halutessasi voit tulostaa ja täyttää alla olevan ilmoittautumislapun kerhoon mukaan tai kirjoittaa vastaavat tiedot erilliselle lapulle.

Kerhoissa pelataan, kokataan, askarrellaan, tutustutaan raamatunkertomuksiin ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhojen ohjaajina toimivat koulutetut nuoret ja toisinaan myös nuorisotyönohjaaja. Kerhot ovat ilmaisia.

Sählyyn tarvitset sisäkengät ja liikuntavaatteet sekä vesipullon. Voit ottaa myös oman mailan ja suojalasit, mutta niitä on myös lainattavissa seurakunnalla.

Kerhojen lisäksi vuoden aikana tehdään joitakin retkiä ja leireillään.

Mukavaa nettiluettavaa tytöille ja pojille:

***

Ylihärmän pappilassa toimii myös partiolippukunta, jonka taustayhteisönä seurakunta toimii. Ylihärmän Partiolaisten toimintaan pääset tutustumaan

***

Lisätietoja: