Varhaisnuorisotyö

Seurakunta järjestää monenlaista toimintaa 7–14-vuotiaille: kerhoja, leirejä ja muita tapahtumia. Toiminnassa tutustut uusiin ihmisiin, vietät aikaa mukavan yhteisen toiminnan merkeissä, ja samalla seurakunnan toimintakin tulee tutuksi.

Pappilassa ja koululla on monenlaisia kerhoja (puuhakerho, kokkikerho, sähly…). Kouluikäiset tytöt ja pojat voivat valita niistä oman kerhonsa läheltä kotia ja kiinnostuksen mukaan. Kerhoissa pelataan, kokataan, askarrellaan, tutustutaan raamatunkertomuksiin ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa. Kerhojen ohjaajina toimivat koulutetut nuoret ja toisinaan myös nuorisotyönohjaaja.

Kerhojen lisäksi vuoden aikana tehdään joitakin retkiä ja leireillään.

Mukavaa nettiluettavaa tytöille ja pojille:

KEVÄÄN 2020 KERHOT:

Sähly 1.-3. lk

torstaisin klo 15.00-16.00 kirkonkylän alakoululla.

ohjaajana Maria Pirttinen

Sähly 4.-6. lk

torstaisin klo 16.00-17.00 kirkonkylän alakoululla.

ohjaajana Maria Pirttinen

Kerhot ovat ilmaisia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Sählyyn tarvitset sisäkengät ja liikuntavaatteet sekä vesipullon. Voit ottaa myös oman mailan ja suojalasit, mutta niitä on myös lainattavissa seurakunnalla.

Kids´ action (1.-6. lk)

pe 24.1.2020 klo 18-20.15 Ylihärmän alakoululla ja

pe 3.4.2020 klo 18-20.15 Kauhavan seurakuntatalolla

Leiri-ilmoittautumiset