Päivän Sana 08.03.2021

Minun silmäni katsovat alati Herraan,
hän päästää jalkani ansasta.

Ps. 25:15

10 henkilön kokoontumisrajoitus jatkuu 8.2. saakka

Kauhavan seurakunta noudattaa Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston 14. tammikuuta antamaa määräystä, jonka mukaan kymmenen henkilön kokoontumisrajoitus jatkuu 8.2. saakka.

Pienellä kokoonpanolla pidettävissä tapahtumissa, kuten raamattupiireissä, noudatetaan hygieniasuosituksia ja turvaetäisyyksiä. On tärkeää tulla mukaan vain terveenä ja jäädä kotiin vähäistenkin flunssaoireiden kanssa.

Sunnuntain jumalanpalvelukset pidetään suljetuin ovin. Ne ovat kuunneltavissa nettiradion kautta, vain suorana lähetyksenä, osoitteessa . Jumalanpalvelukset kuvataan Facebookiin Kauhavan seurakunnan sivulle. Facebook-striimauksesta jää tallenne.

Kirkolliset toimitukset (kasteet, hautajaiset) järjestetään kokoontumisrajoitus ja turvaohjeet huomioiden.

Kirkkoherranvirasto palvelee puhelimitse (p. 06 434 6500) ja sähköpostilla.