Päivän Sana 20.01.2022

Me saimme katsella hänen kirkkauttaan, kirkkautta, jonka Isä ainoalle Pojalle antaa.

Joh. 1:14

20 henkilön osallistujarajoitus tilaisuuksissa voimassa

Nopeasti heikentyneessä epidemiatilanteessa Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli on kehottanut noudattamaan 20 henkilön enimmäisosallistujamäärää seurakuntien kaikessa toiminnassa.

Ohjeiden mukaiset rajoitukset ovat voimassa 3.1.2022 alkaen samalla ajalla kuin kutakin aluetta koskevat aluehallintoviraston määräykset. Tiukentuneen ohjeen antaminen on arvioitu välttämättömäksi kokonaisturvallisuuden ja ihmisten terveyden edistämiseksi.

Kirkolliset toimitukset järjestetään ensisijaisesti seurakunnan tiloissa. Sekä jumalanpalveluksissa että kirkollisissa toimituksissa voidaan nostaa osallistujamäärää jonkin verran harkinnan perusteella.

Kaikille tilaisuuksiin osallistuville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä.

-linkistä lisätietoa