Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?

Jes. 35:3?4

50 vuotta sitten samoilla kirkonportailla Alahärmässä

Vilkas puheensorina seurakuntatalolla kertoi, että asiaa oli kertynyt entisille rippikoulukavereille ja mukava oli nähdä toisiaan. Kaukaisimmat vieraat olivat tulleet Ruotsista ja Espoosta saakka. Väkeä oli myös Kuopiosta, Sahalahdesta, Salosta, Kuortaneelta, Seinäjoelta, Pietarsaaresta ja Peräseinäjoelta. Pääosa juhlijoista oli kuitenkin nykyäänkin härmäläisiä ja kauhavalaisia.

Viiden vuosikymmenen takaisen ripille pääsyn kunniaksi järjestetty yhteinen tapaaminen alkoi ruokailulla, jatkui messulla kirkossa ja päättyi kahvitilaisuuteen seurakuntatalolle. Kirkon portaat täyttyivät, kun messun jälkeen asetuttiin yhteiskuvaan.

Alla olevia kuvia voi klikata suuremmaksi.