Päivän Sana 17.01.2021

Kun Johannes oli vangittu, Jeesus palasi Galileaan ja julisti Jumalan evankeliumia. Hän sanoi: "Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!"

Mark. 1:14-15

50 vuotta sitten samoilla kirkonportailla Alahärmässä

Vilkas puheensorina seurakuntatalolla kertoi, että asiaa oli kertynyt entisille rippikoulukavereille ja mukava oli nähdä toisiaan. Kaukaisimmat vieraat olivat tulleet Ruotsista ja Espoosta saakka. Väkeä oli myös Kuopiosta, Sahalahdesta, Salosta, Kuortaneelta, Seinäjoelta, Pietarsaaresta ja Peräseinäjoelta. Pääosa juhlijoista oli kuitenkin nykyäänkin härmäläisiä ja kauhavalaisia.

Viiden vuosikymmenen takaisen ripille pääsyn kunniaksi järjestetty yhteinen tapaaminen alkoi ruokailulla, jatkui messulla kirkossa ja päättyi kahvitilaisuuteen seurakuntatalolle. Kirkon portaat täyttyivät, kun messun jälkeen asetuttiin yhteiskuvaan.

Alla olevia kuvia voi klikata suuremmaksi.