Päivän Sana 07.08.2022

Jeesus sanoi: ?Varokaa vääriä profeettoja. He tulevat luoksenne lampaiden vaatteissa, mutta sisältä he ovat raatelevia susia. Hedelmistä te heidät tunnette.?

Matt. 7:15?16

Arkunkantajien rinki perustettu

Kuva: Kirkon kuvapankki

Hautajaisten arkunkantamisen palvelutehtävästä kiinnostuneet kokoontuivat eilen Ylihärmän seurakuntatalolla, jossa vapaaehtoisen kantajan roolia ja paikallisia käytäntöjä käytiin läpi. Mukaan on nyt saatu kahdentoista henkilön porukka, josta saadaan apua tapauksissa, kun omaisten joukosta ei löydy kaikkia arkunkantajia. Pääsääntöisesti kantajia on hautajaisissa riittävästi, mutta ulkopuolisen avun tarve on lisääntynyt. Vapaaehtoistoiminnan tuella seurakunta voi nyt tarjota apua pieniin hautajaisiin.

Vapaaehtoisten yhteystietoja ylläpidetään kirkkoherranvirastossa, joten ota yhteyttä, jos haluaisit mukaan. Seurakuntamestareiltakin saa aiheesta tietoa ja opastusta.