Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Bible journaling -raamattupiiri

Tämä kädentaitoja ja Raamatun lukemista yhdistävä toimintamuoto starttaa nyt Kauhavalla. Maailmalla tähän harrastukseen on hurahtanut moni nuori nainen ja esimerkiksi YouTube on pullollaan videoita ja ideoita kuinka koristaa omaa Raamattua sen lukemisen tueksi. Tervetuloa kokeilemaan erilaisia materiaaleja ja hiljentymään hetkeksi muiden kanssa tekstien äärelle. Käsittelyssä aina seuraavan sunnuntain Raamatuntekstit.

Voit halutessasi hommata Bible journalingiin tarkoitetun Uusi testamentti ja psalmit-kirjan, jossa sivut ovat hieman normaalia Raamattua paksummat ja sivuilla on tyhjää tilaa taiteilulle.Kokoontumispaikka on Olotila eli Kauhavan kappeliseurakunnan päiväkerhorakennuksen toinen puolisko, osoite on Kirkkotie 3A. Ja kokoontumisaika torstai-ilta klo 18-19 kerran kuussa (14.3, 11.4 ja 9.5). Voit tulla mukaan koska vaan.

Ota mukaasi oma Raamattu. Jos et halua koristella Raamattuasi, on sitä varten hyvä varata vihko, jossa on paksuhkot yksiväriset sivut. Muu materiaali löytyy seurakunnalta.