Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Diakonin virkaansiunaaminen

Erja Hautajoki siunattiin Alahärmän kappeliseurakunnan diakoninvirkaan 4.9.2011.

Ritva ja Heikki Väkiparta, Erja Hautajoki ja vanhempansaHyvät seurakuntalaiset.

 

Kirkossa aivan messun alussa lauloimme yhdessä virren 443, joka alkaa sanoin ”Annoit Herra tehtävän sinun seurakunnassasi”. Kutsuit ja ohjasit minut Herra tänne Alahärmän kappeliseurakuntaan diakonian virkaan.

 

Minulle tämä päivä on erityisen tärkeä, sillä seurakunnissa, joissa aikaisemmin olen palvellut tein sijaisuuksia, hankkien työkokemusta ja samalla etsien paikkaani, johon voin juurruttaa itseäni. Nyt tämä paikka on vihdoin löytynyt.

Tämä virka muistuttaa minua Jumala sinun hyvyydestä, jonka avulla voin tehdä tässä seurakunnassa mahdollisimman hyvää diakoniatyötä tutustuen ja herkällä korvalla kuulostellen paikkakunnan asukkaiden erityistarpeita.

 

Aloittaessani täällä Alahärmässä työt 1.9. olin todella iloinen nähdessäni uudet työtoverit ja nämä uudet työpuitteet, sillä ihmiset täällä ovat mukavia ja sellaasia joiren kans on hyvä teherä tätä työtä yhyres.

 

Haluan kiittää luottamushenkilöitä ja kirkkoneuvoston jäseniä, että voin aloittaa tässä seurakunnassa seurakuntatyön yhdessä muiden työntekijöiden kanssa. Kiitokset myös kaikille läheisilleni ja ystävilleni, jotka ovat olleet tukemassa minua tässä uudessa elämänmuutoksessani.

 

Kaikkivaltias Jumala meitä armollaan siunatkoon.

 

Uusi diakoniatyöntekijä Erja Hautajoki Alahärmän kappeliseurakunnasta