Päivän Sana 24.01.2021

Illalla, auringonlaskun jälkeen Jeesuksen luo tuotiin kaikki sairaat ja pahojen henkien vaivaamat.
Hän paransi useita erilaisten tautien vaivaamia ja ajoi ulos monia pahoja henkiä.

Mark. 1:32,34

Ekaluokkalaisten kouluun siunaaminen

Kirkkohetki, kouluun siunaaminen, järjestetään ekaluokan aloittaville sekä heidän läheisilleen 9. tai 10.8. paikasta riippuen. Katso ajankohdat alla olevasta tiedotteesta.

Kirkkohetken ydin on alttarin ympärillä tapahtuva siunaus, jossa seurakunnan työntekijä laittaa kätensä kunkin lapsen pään päälle ja sanoo siunaussanat. Siunaajiksi kutsutaan myös lapsen kummeja tai muita läheisiä aikuisia (papin lisäksi 1-2 siunaajaa lasta kohden. Huomioidaan turvavälit.)

Koulun aloitus on tärkeä hetki. Lapsi ja koko perhe astuvat uuteen elämänvaiheeseen, jossa lapsen itsenäisyys kasvaa. Lapsi tarvitsee rinnalleen tärkeitä aikuisia ja heidän tukeaan kasvussaan.

Siunaaminen välittää rakastavan Jumalan huolenpitoa. Siunatessa toivomme toiselle kaikkea sitä, mitä hän elämässään tarvitsee.