Hartaus 1.4.2020: Siunaus kantaa

Päiväkerhon ovi on ollut kiinni lähes kaksi viikkoa. Tila on ollut todella hiljainen ja pimeä. Sieltä ei ole kuulunut lasten laulua, leikin ääniä ja naurua, niin kuin olisi pitänyt.

Tänään minulla on kuitenkin ilon päivä, sillä nyt voin avata oven ja pitää sen avoinna kello 12.00 - 19.00. Me Päivin kanssa kutsumme teitä lapset ja varhaisnuoret tänne pienelle pikavisiitille. Saatte tulla hakemaan täältä tällaisen pääsiäiseen liittyvän askartelupussukan, josta löytyy monenlaista tekemistä sinne kotiin.

Pussukassa on myös mukana tällainen “PÄKÄN PUUHAT”-lehti. Täältä löytyy jos jonkinmoista askartelemista ja ajateltavaa joka ikäluokalle. Voitte vaikka tehdä ohjeiden mukaan muistipelin ja haastaa koko perhe toinen toisenne yhteisen pelin ääreen.

Tässä lehdessä kerrotaan siunauksesta, tehtävänä on esimerkiksi löytää kaikki siunaukset.

Meidän kirkkomme alttaritaulussa on kuva siitä, miten Jeesus siunaa lapsia.  Hän siunaa jokaista lasta, pientä ja isoa, sinua ja minua. Hän ei halua yhdenkään meistä joutuvan hukkaan.

Siunaus kantaa meitä läpi elämän, sen ilojen ja surujen. Silloinkin, kun tuntuu siltä, että omat voimat eivät enää riitä, siunaavat kädet ympäröivät meidät. Me saamme kaikki olla Jeesuksen siunaamina Jumalan kämmenellä. Tämä on hyvä muistaa erityisesti nyt, kun koko maailma ympärillämme myllertää.

Laitetaan vielä kaikki kädet ristiin ja rukoillaan yhdessä tutun lastenrukouksen sanoin;

Rakas Jeesus siunaa meitä, anna meille enkeleitä.

Siivillänsä meitä peitä, älä meitä koskaan heitä.

Aamen.

P.s. Näitä askartelupussukoita ja lehtiä jaetaan tänään myös Ylihärmän kappeliseurakunnassa ja huomenna torstaina Alahärmän ja Kortesjärven kappeliseurakunnissa, kellonajat ovat samat.

Pidetään huolta toinen toisistamme, erityisesti näistä Taivaan Isän pienimmistä, lapsistamme.

Sinikka Huhdankoski