Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Järjestyksenvalvojakurssi tarjolla

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada järjestyksenvalvojan pätevyys talkootyöllä! Ilmoittaudu mukaan.

Kuka tahansa täysi-ikäinen henkilö voi osallistua Järvilakeuden kansalaisopiston koulutukseen. Kurssi on ilmainen sellaiselle henkilölle, joka sitoutuu Kauhavan herättäjäjuhlilla tekemään minimissään 10 tuntia talkootöitä järjestyksenvalvonnassa. Tunnit voi jakaa kolmen päivän ajalle.

Kurssilaisen, joka sitoutuu tulemaan herättäjäjuhlien järjestyksenvalvojaksi tämän kurssin kautta, tulee ilmoittautua suoraan Järvilakeuden kansalaisopistoon. Huomioithan kurssien ilmoittautumisajat. Jotta pääset kurssille maksutta, ilmoittaudu myös pääsihteeri Petra Kerolle (huom. sähköpostitse: ). 
 
Herättäjäjuhlat kustantaa kurssimaksun, mutta muut kulut (kortin ja passikuvan) henkilö maksaa itse. Talkooväelle tarjotaan talkoopaita sekä ruoka- ja kahviliput tehtävien pituuden mukaan. Järjestyksenvalvojakortti on voimassa viisi vuotta, ja sitä voi hyödyntää monessa muussakin tilaisuudessa.
Tässä suorat linkit ilmoittautumiseen ko. kursseille. Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua:

 

Järjestyksenvalvojan peruskurssi Alahärmä 8.-22.2.

Järjestyksenvalvojan peruskurssi Kauhava 7.-21.3.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi Alahärmä 1.3.

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi Kauhava 29.3.