Päivän Sana 18.01.2022

Laulakaa ylistystä Herralle, valtaisat ovat hänen tekonsa! Levitköön tieto niistä yli maanpiirin.

Jes. 12:5

Jouluiset Marian laulut -konsertti 19.12.

Jouluiset Marian laulut -kokonaisuus sopii erinomaisesti esitettäväksi juuri 4. adventtisunnuntaina, joka on omistettu Neitsyt Marialle. Ohjelman aloittaa Bachin aaria Hän on luonut katseensa vähäiseen palvelijaansa, teoksesta Magnificat eli Marian kiitosvirsi. Kahden Ave Maria-laulun jälkeen konsertissa kuullaan Maria-aiheisia sekä tuttuja että myös ehkä harvemmin kuultuja joululauluja. Urkusoolot täydentävät tunnelmaa.

Rovasti Pekka Kelton hartauspuheen jälkeen seuraa yhteisvirsi. Konsertin lauluosuuden päättää Merikannon Rukous, jonka jälkeen loppumusiikkina kuullaan P.A.Yon´n Jeesuslapsi Pastoraali.

Tervetuloa konserttiin 19.12. klo 13 Alahärmän kirkkoon. Vapaa pääsy. Vapaaehtoinen ohjelmamaksu oman seurakunnan musiikkityön hyväksi. Kasvomaskisuositus ja perhekuntien väliset 1,5 metrin turvaetäisyydet.