Päivän Sana 17.01.2021

Kun Johannes oli vangittu, Jeesus palasi Galileaan ja julisti Jumalan evankeliumia. Hän sanoi: "Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!"

Mark. 1:14-15

Joulukonsertti, Maria Besis ja Antti Honkanen 20.12. Alahärmän kirkossa

Maria BesisAntti Honkanen

Huilu-kitaraduo Besis ja Honkanen saapuu musisoimaan joulun säveliä Alahärmän kirkkoon perjantaina 20.12. klo 19. Konsertissa kuullaan mm. Schubertin Ave Maria ja Adamin Oi jouluyö. Tule mukaan rauhoittumaan ja nauttimaan tutuista sävelistä.

Duona Maria Besis ja Antti Honkanen ovat soittaneet jo vuodesta 2001. Heidän monipuolinen ohjelmistonsa pitää sisällään sekä klassista musiikkia, latinalaisamerikkalaisia rytmejä että myös kevyttä musiikkia. Duo on soittanut lukuisia konsertteja sekä keikkaillut aktiivisesti.

Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!