Päivän Sana 04.12.2021

Hän hankkii sorretuille oikeuden, hän opettaa köyhille tiensä.Ps. 25:9

Kampraattikuoro Ylihärmässä 28.11.2021

Adventtisunnuntaina 28.11. klo 17 on hieno mahdollisuus rauhoittua joulun tunnelmaan Ylihärmän kirkossa. Ilmajoen musiikkiopiston Kampraattikuoro pitää silloin kuulijaystävällisen joulukonsertin, jossa joululaulut säveleineen soljuvat sydämiin. Mukana on tuttuja joululauluja, mutta myös muutama tuntemattomampi teos.

 

Konsertti alkaa ”Maa on niin kaunis” -hymnillä kynttiläkulkueineen. Ensimmäinen konserttipuolisko päättyy Adamsin ”Oi jouluyö” -teokseen, jossa solistina on kuoron perustaja ja johtaja Arto Risku. Yleisökin pääsee laulamaan joululauluja ja 1. Adventin kunniaksi kajautetaan kaikki yhdessä myös ”Hoosianna”.

 

Konsertin toinen puolisko alkaa Bachin ”Mä seimes ääreen seisahdun” -kappaleella ja päättyy Jukka Kuoppamäen ”Kuka tuo lapsi on” -säveliin.

 

Kampraatti on sekakuoro, jossa laulajia on 30. Kotipaikka on Ilmajoki, mutta laulajia on myös Alavudelta, Kurikasta ja Seinäjoelta. Kampraatin ohjelmisto on monipuolinen ja kuoro on saavuttanut korkean kansainvälisen tason luokituksen.

 

Joulukonsertissa solisteja on johtajan lisäksi kaksi. Säestäjänä toimii Liisa Metsä-Ketelä, ja konsertin juontaa Esa Antila. Tervetuloa nauttimaan joulun sävelistä!