Päivän Sana 20.01.2021

Apostolina olen saanut tehtäväkseni auttaa Jumalan valittuja uskomaan, tuntemaan pyhän totuuden ja toivoen odottamaan ikuista elämää.

Tit. 1:1-2

Kauneimmat joululaulut verkossa

Erilaiset netissä seurattavat Kauneimmat joululaulut korvaavat tänä vuonna perinteiset yhteislaulutilaisuudet kirkoissa. Katso ohjelmavinkit oheisesta mainoksesta. Kauhavan seurakunnan jumalanpalveluksessa 13.12. lauletaan Kauneimpia Joululauluja. Katso etusivulta linkit suljetuin ovin pidettävään jumalanpalvelukseen. Seurakunnan Facebook-sivulla julkaistaan yksi laulu joka päivä.

Kauneimpia Joululauluja on alusta alkaen laulettu lähetystyön hyväksi. Suomen Lähetysseura lahjoittaa tänäkin vuonna joululauluvihot seurakuntiin ja välittää apumme maailman heikoimmassa asemassa oleville lapsille. Lahjasi voit antaa oheisen kuvan tai lauluvihon ohjeilla.

Kauneimmat Joululaulut -vihkoja saatavilla seuraavissa paikoissa 9.12. alkaen:

Noutopaikat Alahärmässä srk-talon pääovi, K-Market, HalpaHalli, S-Market ja apteekki, Kauhavalla srk-kodin pääovi, kirjasto, S-market, K-Supermarket Kauppatie, K-Laaksovirta, Tokmanni, HalpaHalli ja Halpakauppa, Kortesjärvellä srk-talon vanhan srk-toimiston ovi, S-Market, apteekki ja kirjasto, Ylihärmässä srk-talon pääovi, M-Market, S-Market ja apteekki.

Voit osallistua myös Kauneimmat joululaulut -karaokeen, joka pyörii 24/7 Suomen Lähetysseuran verkkosivuilla.

Lisäksi osoitteessa www.suomenlahetysseura.fi pyörii Kauneimmat joululaulut -karaoke.