Päivän Sana 24.01.2021

Illalla, auringonlaskun jälkeen Jeesuksen luo tuotiin kaikki sairaat ja pahojen henkien vaivaamat.
Hän paransi useita erilaisten tautien vaivaamia ja ajoi ulos monia pahoja henkiä.

Mark. 1:32,34

Käy seurakunnan kirpputoreilla

Kauhavan Kirkkotie 13:ssa sijaitseva kirpputori Toiska on auki keskiviikosta lauantaihin klo 11–15.

Ylihärmässä on toinen kirppari, Päämajantiellä kirkon lähellä, ja se on auki keskiviikkoisin klo 16-18 ja lauantaisin klo 10-13. Tässä on kuvia Ylihärmän kirpputoritapahtumasta.

Tervetuloa ostoksille!

Osa naisista, jotka tekevät vapaaehtoistyötä Ylihärmän kirpputorin pyörimisen eteen.

Kesäisessä kirpputoritapahtumassa Ylihärmässä 5.8. oli mukavasti väkeä liikkeellä. Hyllyjen kätköistä voi tehdä löytöjä! Vapaaehtoiset työntekijät pitävät paikan siistissä, hyvässä kunnossa. ❤ Myyntiin lahjoitetut pussilliset vaativat aina lajittelua ja hinnoittelua. Hienoa on, että tavara kiertää. Osa kirpputorille tuoduista vaatteista pakataan ulkomaan avustuskohteisiin vietäväksi. Tällä hetkellä tarvittaisiin matkalaukkuja Romanian äitiysavustuspakkauksiin.
Kesäisessä kirpputoritapahtumassa Ylihärmässä 5.8...