Päivän Sana 30.11.2021

Heidän edellään kulkee tien aukaisija, he raivaavat tiensä, murtautuvat portista ja lähtevät. Heidän kuninkaansa kulkee edellä, Herra johtaa heitä.

Miika 2:13

Käy seurakunnan kirpputoreilla

Kauhavan Kirkkotie 13:ssa sijaitseva kirpputori Toiska on auki keskiviikosta lauantaihin klo 11–15.

Ylihärmässä on toinen kirppari, Päämajantiellä kirkon lähellä, ja se on auki keskiviikkoisin klo 16-18 ja lauantaisin klo 10-13. Tässä on kuvia Ylihärmän kirpputoritapahtumasta.

Tervetuloa ostoksille!

Osa naisista, jotka tekevät vapaaehtoistyötä Ylihärmän kirpputorin pyörimisen eteen.

Kesäisessä kirpputoritapahtumassa Ylihärmässä 5.8. oli mukavasti väkeä liikkeellä. Hyllyjen kätköistä voi tehdä löytöjä! Vapaaehtoiset työntekijät pitävät paikan siistissä, hyvässä kunnossa. ❤ Myyntiin lahjoitetut pussilliset vaativat aina lajittelua ja hinnoittelua. Hienoa on, että tavara kiertää. Osa kirpputorille tuoduista vaatteista pakataan ulkomaan avustuskohteisiin vietäväksi. Tällä hetkellä tarvittaisiin matkalaukkuja Romanian äitiysavustuspakkauksiin.
Kesäisessä kirpputoritapahtumassa Ylihärmässä 5.8...