Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Kirkko täyttyi rukoustapahtumassa

Tule armon henki - kristittyjen yhteinen rukoustapahtuma 25.9.2014 kiinnosti ja vaikutti. Kirkko täyttyi kuulijoista ja osallistujista.

 

Illan aloitti raamattuopetuksella kauhavalaissyntyinen Marko Huhtala, joka on toiminnanjohtajana Hengen uudistus kirkossamme yhdistyksessä. Raamattutunnin jälkeen oli vuorossa rukousilta, jossa puhui Marko Huhtalan lisäksi kaupunginjohtaja Harri Mattila. Illan juonsi Kauhavan alueseurakunnan kappalainen Risto Mäki. Hänen lisäkseen esirukouspalvelussa toimi Helluntaiseurakuntien ja Vapaaseurakuntien työntekijöitä. Musiikissa palvelivat Sanna-Kaisa Niemelä ja Effata lauluryhmä.

 

Illan puheenvuorot korostivat rukouksen suurta merkitystä ja Raamatun arvovaltaa. Yhteisessä rukouksessa muistettiin Kauhavan kaupunkia ja kaikkia kauhavalaisia. Marko Huhtala rukoili erityisesti, että Jumalan valtakunta näkyisi Kauhavalla toimivien kristillisten seurakuntien keskuudessa, että Jumalan tulet palaisivat täällä.

 

Hengen uudistus kirkossamme ry on Suomen evankelisluterilaisessa kirkossa toimiva uudistusliike, jonka tarkoituksena on mm. rohkaista Suomen ev.lut. kirkkoa seurakuntineen sekä kirkon piirissä toimivia herätysliikkeitä ja yhdistyksiä jatkuvaan hengelliseen uudistumiseen sekä korostaa Pyhän Hengen, armolahjojen, rukouksen ja yhteyden merkitystä kristillisten kirkkojen, yhteisöjen ja yksityisten kristittyjen elämässä.Toiminnajohtaja Marko Huhtala
Toiminnajohtaja Marko Huhtala
Kaupunginjohtaja Harri Mattila
Kaupunginjohtaja Harri Mattila
Esirukouspalvleussa (vas.) Heikki Mäki, Tapani Halmesmäki ja Risto Mäki
Esirukouspalvleussa (vas.) Heikki Mäki, Tapani Hal...

Sanna-Kaisa Niemelä
Sanna-Kaisa Niemelä
Lauluryhmä Effata
Lauluryhmä Effata
Kirkon ja lähiympäristön parkkipaikat täyttyivät Tule armon henki -tapahtumassa
Kirkon ja lähiympäristön parkkipaikat täyttyivät T...