Päivän Sana 09.12.2023

Hän hankkii sorretuille oikeuden, hän opettaa köyhille tiensä.Ps. 25:9

Kirkonmäen remonttiryhmä 

Kauhavan seurakunnan alueelle viritellään uutta harrastustoimintaa vapaaehtoisille. Idean isänä on kirkkovaltuutettu Simo Aaramaa.

 

- Aktiivisena seurakuntalaisena ja kirkkoneuvoston jäsenenä olen huomannut paljon pieniä remonttikohteita seurakunnan kiinteistöissä. Niitä voitaisiin vapaaehtoisvoimin ja harrastuspohjalta parannella.

Tarkoituksena on järjestää hyödyllistä tekemistä sekä mukavaa yhdessä oloa.

 

- Remonttiryhmä on avoin kaikille. Mukaan voi tulla miehiä ja naisia, nuoria ja vanhoja. Eikä tarvitse ennakkoon osata mitään remonttihommia. Seurakunta tarjoaa kahvia ja välipalaa, mutta kahvin keittoonkin tarvitaan apua. Jokaiselle löytyy varmasti mielekästä tekemistä, Aaramaa vakuuttaa.

 

Kuva vitriinityömaalta. Talkoolaisia rakentamassa vitriiniä kirkon parkkipaikan vieressä.Remonttiryhmän ensimmäiseksi tehtäväksi Aaramaa on kaavaillut Kauhavan vanhan hautausmaan penkkien lautojen vaihtoa ja arkkukärryjen kankaiden korjausta. Sitä varten kokoontuminen on vanhalla hautausmaalla. Varsinainen työ tehdään Ojutjärven leirikeskuksessa, tarvittaessa sisätiloissa.

 

- Penkit kuljetetaan hautausmaalta Ojutjärvelle. Sitä varten tarvitaan peräkärryjä tai traktori kärryjen kanssa. Jotain työkaluja kannattaa ottaa myös mukaan, jos sellaisia omistaa. Mukaan voi lähteä ilmoittamattakin, mutta ryhmän vetäjän pitäisi tietää minkälaisia työkaluja ja kärryjä tulee mukaan. Samoin olisi hyvä tietää, kuinka monelle varataan syömistä.

 

Remonttiryhmän ensimmäinen kokoontuminen on Kauhavan vanhalla hautausmaalla tiistaina 20.9. 

klo 10. Seuraavat remonttikohteet mietitään yhdessä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot Simo Aaramaa 

puh. 044 262 8985.