Konfirmaatiot Kauhavan seurakunnassa syyskesällä 2020

Kauhavan seurakunnan rippikoululeirien konfirmaatiot järjestetään syyskesällä 2020 seuraavasti:

la 1.8. klo 10                             kesä 5                                         Kauhavan kirkko

su 2.8. klo 10                            pääsiäis-hela                                Alahärmän kirkko

la 15.8. klo 10                           kesä 2                                         Kortesjärven kirkko

su 16.8. klo 10                          kesä 4                                         Ylihärmän kirkko

la 22.8. klo 10                           kesä 1                                         Kauhavan kirkko

su 23.8. klo 10                          kesä 3                                         Alahärmän kirkko

Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne OrmioHuomioitavaa on, että konfirmaatiomessut toteutetaan seurakunnan muusta jumalanpalveluselämästä erillisinä tilaisuuksina. Viranomaisohjeet huomioiden osallistujamäärää joudutaan rajaamaan. Kokoontuminen on mahdollista 500 henkeen asti, mutta noudattaen 1,5 metrin turvavälejä sekä erityistä hygieniaa ja varovaisuutta. Rippikouluryhmän suuruus, konfirmaatiokirkon koko ja muut mahdolliset turvallisuusmääräyksistä juontuvat seikat sanelevat, mitä tämä käytännössä tarkoittaa. Perinteisiä rippiralleja eli laulukierroksia emme tässä tilanteessa järjestä. Muista tarpeellisista rippileiriin ja konfirmaatioon liittyvistä yksityiskohdista tiedotamme erikseen leirikohtaisesti.

Rukoilemme, että alkava kesä niin rippileirien, konfirmaatioiden, rippijuhlien kuin muunkin tärkeän osalta saisi olla antoisa kaikista haasteista huolimatta.

Siunattua kesää toivottaen,

Kauhavan seurakunnan rippikoulutyön väki