Päivän Sana 17.01.2021

Kun Johannes oli vangittu, Jeesus palasi Galileaan ja julisti Jumalan evankeliumia. Hän sanoi: "Aika on täyttynyt, Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Kääntykää ja uskokaa hyvä sanoma!"

Mark. 1:14-15

Lasten virsien koulutusta tarjolla 21.10.

Kauhavan seurakunta tarjoaa maksuttoman koulutusillan Lasten virsistä keskiviikkona 21.10. Kauhavan seurakuntakodilla, osoitteessa Kirkkotie 3 b. Koulutus on tarkoitettu kaikille, jotka käyttävät tai haluavat käyttää Lasten virsiä työssänsä päiväkodissa, koulussa tai pyhäkoulussa.

Lauluja ja leikkejä opettaa itse kirjan toimittaja Mari Torri-Tuominen. Laulut jäävät varmasti soimaan päähän ja kulkeutuvat mukaan yhteiseksi iloksi lasten pariin työpaikalle ja vaikkapa pyhäkouluun. Tilaisuus on kuitenkin avoin tavallisille äiti- ja isi-ihmisillekin, mutta mukaan pitäisi ilmoittautua.

Kello 17.30 kahvitellaan, ja 18-20 on koulutusta Lasten virsistä ja kenties maistiaisia uudesta Kirkkomuskari 2 -kirjasta.

Ilmoittautuminen ke 14.10. mennessä , p. 044 3679 795