Päivän Sana 16.05.2022

Laulakaa Herralle uusi laulu! Hän on tehnyt ihmeellisiä tekoja. Hänen oikea kätensä, hänen pyhä voimansa on tuonut voiton.Ps. 98:1

Miestenilta Powerparkin raviradalla 22.4.2022 

Saako mies olla mies? - kysytään Kurvikievarissa järjestettävässä miesten illassa. Vastaus on selvä monelle jo etukäteen, mutta kokoonnumme silti, koska miestenillat ovat mukavaa vaihtelua arkeen. Illan vieraana on hevoskasvattaja-valmentaja ja maanviljelijä Jouko Paavola Lapualta. Hänen valmennettavanaan on mm. ikäluokkansa paras suomenhevonen Ville Kalle  ja lämminveriruuna Troopers. Joukoa haastattelee hevostallia miehensä kanssa pitävä Tiina Ala-Rantala Ylihärmästä. Musiikista vastaa Raavaat Miehet Alajärveltä. Yhteislauluissa on hevosmiehen virsi ja muuta iltaan sopivaa yhteislaulua. 

Ilta alkaa klo 18.30 ilmaisella makkara- ja kahvitarjoilulla. Atria on lahjoittanut iltaan makkarat (30 kg) ja K-Market Kauppatie Kauhavalta kahvit (10 kg). Powerpark on myös omalta osaltaan sponsorina. Illan lopulla muistetaan Ukrainaa vapaaehtoisella lahjalla.

Tapahtuman järjestää yhteistyökumppaneiden kanssa Kauhavan ev.lut. seurakunta ja Evankelinen Lähetysyhdistys eli Ely. Tervetuloa mukaan perjantaina 22.4. klo 18.30 alkaen Härmään Powerparkin raviradalle!


Terv. kappalainen Aki Paavola