Päivän Sana 07.12.2021

Voimistakaa uupuneet kädet, vahvistakaa horjuvat polvet, sanokaa niille, jotka sydämessään hätäilevät: ?Olkaa lujat, älkää pelätkö. Tässä on teidän Jumalanne!?Jes. 35:3?4

Naisten Gospel-lattarit ja Bible journaling -raamattupiiri starttaavat syyskuussa

Tänä syksynä naisten Gospel-lattarit taas jatkuvat. Matalan kynnyksen tanssitunnit sopivat kaiken ikäisille, näköisille ja kokoisille naisille. Gospel-lattareissa kyse ei ole pelkästään fyysisestä hyvinvoinnista ja tanssitaitojen kehittymisestä, vaan tärkeä osa on vahvistaa naisten itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Tanssia on joka toinen viikko ja joka toinen viikko pidämme Bible journaling -raamattupiiriä. 

 

Bible journaling on kädentaitoja ja Raamatun lukemista yhdistävä toimintamuoto. Maailmalla tähän harrastukseen on hurahtanut moni nuori nainen, ja esimerkiksi YouTube on pullollaan videoita ja ideoita kuinka koristaa omaa Raamattua sen lukemisen tueksi. Tervetuloa kokeilemaan erilaisia materiaaleja ja hiljentymään hetkeksi muiden kanssa tekstien äärelle. Voit tulla mukaan koska vaan. Ota mukaasi oma Raamattu. Jos et halua koristella Raamattuasi, on sitä varten hyvä varata vihko, jossa on paksuhkot yksiväriset sivut. Muu materiaali löytyy seurakunnalta.

 

 

Paikka: Ruotsalan monitoimihalli, Ruotsalantie 103

Aika: torstaisin klo 17.30-18.30 (Ei koulujen lomaviikoilla)

 

Parittomilla viikoilla Gospel-lattarit, 12.9. alkaen. Ohjaajana on Saara Kokko. Parillisilla viikoilla   19.9. alkaen Bible journaling -raamattupiiri, jonka ohjaajina toimivat Henna Luoma ja Päivi Latomäki.

 

Voi osallistua kumpaan vaan tai molempiin. Ei osallistumismaksuja. 

Tervetuloa kokemaan onnistumisen iloa Gospel-lattari-tuntien ja koristelupiirtelyn parissa!